100% üdvözlő bónusz maximum 600 EUR-ig + ingyenes pörgetések
Fogadás

LVBET üdvözlő bónusz

Üdvözlő bónusz 15.000 HUF
Bónuszok fogadása

Az LVBET egy sportfogadási platform, amely egy fejlesztés alatt álló kiváló eSport részleggel, és egy még jobb sportfogadással is az élen jár. Van egy nagyszerű kaszinó részlegük is, amely teljesen új dimenziót ad portfóliójukhoz. Az LVBET bónusz bizonyította, hogy az egyik vezető sportfogadási szolgáltató és itt beleértjük a legfrissebb bónuszokat is, amelyeket itt felvehet.

 

LVBET sport üdvözlő bónusz

Az üdvözlő bónuszajánlat egy ingyenes jutalom, amelyet az ügyfeleknek ajánlanak fel a regisztrációt követően.

Az LVBET kivaló regisztrációs ajánlata a 100%-os LVBET bónusz befizetésre, amelynek értéke akár 15000 forintot is elérheti. Nincs más dolga, mint regisztrálni, beírni az LVBET promóciós kódját (LOVE2500BET), és már indulhat is a fogadás. Az ”100%-os üdvözlő bónusz azt jelenti, hogy az első befizetés elvégzése után ezt az összeget megduplázzák bónuszpénzben. Például, ha az első befizetése 3000 forint volt, akkor ugyanannyit kap bónuszpénzben.

lvbet udvozlo bonusz

LVBET promóciós kód

Fel kell iratkoznia az üdvözlő bónuszra, amikor pénzt utal a számlájára, így nincs szükség LVBET bónusz kód használatára, azonban ha rendelkezik egy LVBET bonus code 2024-vel, akkor érdemes felhasználni, mivel 2500 forint értékű LVBET Befizetés Nélküli Bónuszban részesül!

 

Hogyan igényelheti a LVBET üdvözlő bónuszt?

Az online sportfogadás oldalra való regisztráció ijesztő lehet néhány új játékos számára. Szerencsére az LVBET ezt hihetetlenül egyszerűvé teszi. Az egyszerű, kétlépéses regisztrációs folyamat mindössze néhány percet vesz igénybe.

Először is meg kell találnia a „REGISZTRÁCIÓ” ikont a kezdőlap jobb felső sarkában. A kattintás után a regisztrációs folyamat első lépéséhez kerül, ahol meg kell adnia a bejelentkezési nevét, a jelszót és az e-mail címet. Ha rendelkezik LVBET bónusz kóddal, ne felejtse el ebben a szakaszban is megadni (LOVE2500BET)!

A lépés befejezése után nyomja meg a „Tovább” gombot, és az LVBET regisztrációs folyamatának második szakaszába kerül. Ezen a képernyőn meg kell adnia avezetéknevét, irányítószámát, telefonszámát, országát, nemét, születési dátumát és a választott pénznemet – mindezt a sportfogadásra való feliratkozáshoz. Ezt követően egy e-mailt fog kapni, amely a fiók visszaigazolására vonatkozó utasításokat tartalmazza. Egyszerűen kattintson az üzenetben található linkre, és a 100%-os LVBET bónusz, üdvözlő csomag máris az Öné!

Néhány dologra azonban emlékezni kell. Mint minden bukméker, az LVBET is háztartásonként egy számlát engedélyez, ezért ügyeljen arra, hogy otthonában senki más ne jelentkezzen be a szolgáltatónál.

 

LVBET bónuszfeltételei

Egy pár feltételt az LVBET oldalán is teljesíteni kell ahhoz, hogy részesülhessen a nagylelkű üdvözlő bónusz előnyeiben:

Ha Skrill, Neteller vagy Skrill 1-Tap fizetési módokat használ a a befizetéshez, akkor automatikusan elveszíti az üdvözlő bónuszt.

 • A régi ügyfelek is használhatják egyetlen alkalommal az első befizetési LVBET bónuszt, de csak ha erre külön meghívták őket.
 • Csak akkor jogosult az üdvözlő bónuszra, ha 3000 forintot vagy többet fizet be a számlájára.
 • Az első befizetési bónuszt 12-szeresen kell megjátszani, a végső szorzónak pedig legalább 1.80-nak kell lennie.
 • A promócióban csak a többszörös fogadások számítanak be legalább 2 választással.
 • Az első befizetési bónuszt virtuális sportokon és online kaszinójátékokon nem használhatja fogadáshoz ezért csak sportfogadásra használja.
 • Csak 21 napja van az LVBET bónuszra és az első befizetésre, és ezen időszakon túl a bukméker visszavonja ajánlatát.

 

Összefoglaló

Az LVBET sportfogadás bőséges választékkal rendelkezik, és lefedi az összes fontosabb sportágat és a világméretű eseményt, külön Virtuális Sport szekcióval rendelkezik s, amely a játékosok érdeklődésének növekedésével gyorsan bővül. A Sportfogadás szekcióban néhány különleges promóciót vezettek be a világbajnokságra. Az LVBET üdvözlő csomagot is érdemes kipróbálni, hiszen ugyancsak egy nagyvonalú, alacsony minimális befizetési követelménnyel rendelkező LVBET bónusz.

Bónuszok fogadása
Get the latest information about bookmaker / casino bonuses in your email
Szerezzen meg minden bónuszt e-mailben!
GYIK Gyakran ismételt kérdések
 • Melyek azok az országok, ahol az LVBET nem érhető el?

  A bukméker a világ számos régiójából fogad játékosokat, beleértve Magyarországot, Brazíliát, Írországot és Lengyelországot. Sajnos Németországból, az Egyesült Királyságból, az Egyesült Államokból, Hollandiából vagy Ausztráliából érkező fogadókat nem fogadnak el.

 • Hogyan lehet kapcsolatba lépni az LVBET Ügyfélszolgálattal?

  A legkényelmesebb módszer, amin keresztül fel lehet venni a kapcsolatot az LVBET Vevőszolgálattal, az élő Chat. Ezt az opciót a webhely bal alsó sarkában lehet megtalálni.