100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás

18bet üdvözlő bónusz

Bónuszok fogadása

A 18bet és 18bet bónusz egy klasszikus online bukméker, amelyet 2012-ben alapítottak. Ez a márka Közép- és Nyugat-Európában, valamint Délkelet-Afrikában is népszerű. A sokéves sportfogadási tapasztalattal rendelkező weboldal nagyon egyszerűen használható, és kiváló dizájnnal rendszeres frissítésekkel és változtatásokkal rendelkezik. A 18bet többféle befizetési módot kínál, mint például: banki átutalást, hitelkártyát, Skrill, Paysafecard fizetéseket stb. Az ügyfélszolgálati csapat élő chaten vagy e-mailben érhető el, hogy megválaszolja minden kérdését.

A játékosok a következő lehetőségek közül választhatnak: élő fogadás, kaszinó, élő kaszinó, és játékok. A labdarúgás a legnépszerűbb sport ezen a weboldalon, mintegy 700 piaccal. Ezt követi a kosárlabda, a tenisz, a golf, a rögbi és a boksz. A minimális tét értéke 1 EURÓ vagy ennek az értéknek megfelelő más pénznem, a maximális tét pedig sporttól, eseménytől vagy téttől függően változik.

18bet sport üdvözlő bónusz

Az új játékosok, akik a 18bet magyarországi oldalán regisztrálnak, jogosultak az exkluzív 100%-os 18bet regisztrációs ajánlatra akar 40000 forintig. A 18bet bónusz mar az ügyfél első befizetése esetén érvényes, a befizetett összeg 100%-át kaphatja a maximum érték meghaladása nélkül. Egy 18bet bónusz kód beírására is szükség lesz, de ezen lépés elmulasztása esetén az ügyfélszolgálaton keresztül lehet csak igényelni a 18bet üdvözlő bónuszt.

18bet Promóciós kód

A bónuszkód manapság az egyik legelterjedtebb, bukmékerek által bevezetett jutalom az új felhasználók számára. A 18bet promóciós kód megszerzése az ügyfelek számára egy külön élmény, kombinálva a 18bet nagylelkű üdvözlő bónuszának örömével. A 18bet bonus code 2024: WB100. Ezt a legelső befizetésnél kell megadni és máris megkapja az ígért üdvözlő ajánlatot.

18bet magyar bonuszok

Hogyan igényelheti a 18bet üdvözlő bónuszt?

A 18bet bónuszának igényléséhez fiókot kell nyitni a bukméker weboldalán. A regisztrációhoz a weboldal jobb felső sarkában lévő „Regisztráljon most!” gombra kell kattintani, majd ki kell tölteni a kért űrlapot a személyes adatokkal! Sajnos van pár ország, amelynek felhasználói nem vehetnek részt a jelenlegi regisztrációs ajánlatban: Burkina Faso, Észtország, Litvánia, Lettország, Moldova, Románia és Ukrajna.

18bet bónusz feltételei

Szinte minden felhasználó, aki olyan országban él, ahol engedélyezett a regisztráció, jogosult az exkluzív 100%-os 18bet bónuszra 40000 forintig. Ha megkapja a regisztrációs ajánlatot, legalább 4200 forintot be kell fizetnie, és meg kell adnia az exkluzív WB100 promóciós kódot. Ezt követően a bónusz automatikusan hozzáadódik a fiókjához. 21 nap áll rendelkezésére arra, hogy a befizetést és a bónusz összegét is 16-szor visszaforgassa, méghozzá legalább 1.80+ szorzóval. Egyszerre csak az adott bónusz 50%-áig fogadhat. Egy aktív bónusz esetén a maximálisan nyerhető összeg az összeg ötszöröse.

18bet online bonuszok

Összefoglaló

Összefoglalásként elmondhatjuk , hogy a 18bet egy nagyon előnyös és nagylelkű üdvözlő ajánlattal várja az új ügyfeleit. Könnyen teljesíthető és egyértelmű feltételekkel jár. Nagyon népszerű és sok új felhasználót vonzott már a 18bet weboldalára. Ha Ön is szeretne egy 100%-os üdvözlő bónuszt maximum 40000 forintig, akkor regisztráljon most, a WB100 18bet bónuszkód megadásával! A Sportfogadasok.TV oldalon megtalálja a legjobb fogadási oldalakat. A sportfogadási bónuszok nagyban hozzájárulnak egy bukméker jó megítéléséhez. Éppen ezért mindegyik minőségi fogadóiroda igyekszik jó promóciókat kínálni. Nálunk megismerheti ezeket az ajánlatokat.

Bónuszok fogadása
Get the latest information about bookmaker / casino bonuses in your email
Szerezzen meg minden bónuszt e-mailben!
GYIK Gyakran Ismételt Kérdések