100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás

Mostbet üdvözlő bónusz

AKÁR 160.000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ ÓNUSZ
Bónuszok fogadása

A Mostbet egy olyan online sportfogadási oldal és lóverseny fogadás (de online kaszinó is), amely már régóta stabil szereplője a szerencsejáték piacnak. Ez a platform teljes egészében magyar nyelvre optimalizált felülettel várja a magyar fogadókat is, akik magyar telefonszámmal regisztrálhatnak és forintban teljesíthetnek befizetéseket. A lehetőségek kifejezetten jók a magyar fogadók számára, hiszen a kezdő bónusz piacvezető nagyságú és akár bónuszkód használata nélkül is igényelhető, ráadásul az első befizetésünket többek között kriptovalutával és e-pénztárcákkal is teljesíthetjük. A megbízhatóságot pedig a Curacaói Szerencsejáték Felügyelet engedélye garantálja.

 

Mostbet Sport üdvözlő bónusz

Üdvözlő bónusz Mostbet

A Mostbet egy olyan sportfogadási oldal, amely számtalan különféle promócióval várja az új játékosokat és jutalmazza a régebbi fogadókat. A legcsábítóbb ajánlat mind közül a Mostbet bónusz az újonnan csatlakozóknak. Ennek lényege, hogy a regisztráció során ki kell választanunk az üdvözlő bónusz igénylését sportfogadáshoz, valamint teljesítenünk kell egy minimum összegű befizetést. Mostbet promóciós kód használatára nincs szükség az ajánlat igénybevételéhez, amely a sportfogadási szekcióba történő regisztráció esetén akár 160 ezer forint is lehet. Ez egy kifejezetten jó és erős ajánlatnak számít az online sportfogadások világában.

Mindenképpen érdemes még az igénybevétel előtt elolvasni a bónusz feltételeit. Ilyen például az, hogy a regisztráció során történt bónuszaktiválással elfogadjuk a promóció feltételeit. Azt is fontos tudni, hogy ez nem egy Mostbet befizetés nélküli bónusz, tehát minimum 1200 forintot be kell fizetnünk az igénybevételhez. A bónusz összege pedig a befizetésünk 125 százaléka, tehát 1200 forint esetén 1500 forint.

Mostbet Promóciós kód

A Mostbet sportfogadási szekciójában az üdvözlő bónusz ajánlatát Mostbet bónuszkód nélkül is igénybe lehet venni, tehát nincs szükségünk kód megadására. Persze előfordulhat, hogy egy specifikus új ajánlat vagy akció esetén szükség lehet bónuszkód használatára, de az üdvözlő bónusz mindenkinek jár, aki a feltételeket teljesíti, ehhez nincs szükség semmilyen extra kód megadására.

 

Hogyan igényelheti az üdvözlő bónuszt?

A Mostbet üdvözlő bónusz igénylése alapvetően eléggé egyszerű, ezt fogjuk most bemutatni lépésenként:

  1. Kattintsunk a „Regisztráció” feliratú gombra a jobb felső sarokban! Fel fog ugrani egy ablak.
  2. Itt válasszuk ki azt, hogy milyen típusú regisztrációt szeretnénk végrehajtani (egykattintásos, telefonon, e-mailben stb.)!
  3. Ezen az első ablakon az alsó részen választhatunk sportfogadási vagy kaszinó üdvözlő bónuszt illetve el is utasíthatjuk a bónuszajánlatot. Fontos, hogy nincs szükség Mostbet promóciós kód használatára!
  4. Ezután hajtsuk végre még a regisztráció befejezéséhez szükséges lépéseket és teljesítsük az első befizetésünket!

 

Mostbet bónusz feltételei

Nem meglepő módon, a Mostbet sem ingyen osztogat akár 160 ezer forintnyi extra pénzt, ennek használatára vonatkozóan a szükséges feltételeket teljesítenünk kell. Mostbet bónusz kód nem szükséges az igénybevételhez, viszont a következő fontos feltételekre figyeljünk oda:

  • A bónusz meghatározott időszakig érvényes ajánlat, tehát a feltételekben regisztráció és elfogadás előtt olvassuk el, hogy meddig elérhető!
  • Minimum 1200 forint azonnali befizetést teljesítenünk kell regisztráció után a bónusz igénybevételéhez.
  • A bónusz összege a befizetés 125 százaléka, maximálisan 160 ezer forint.
  • A bónusz csak az első befizetés után jár és 72 órán belül kerül jóváírásra az egyenlegünkön.
  • A kapott bónuszt a bónuszszámláról az ötszörös összegbe kell áttennünk “halmozó tétek” segítségével.
  • A halmozóban legalább három eseménynek minimum 1,4-es szorzóval kell szerepelnie.

 

Összefoglaló

A Mostbet sportfogadási oldalát egyértelműen ajánlani tudjuk a magyar fogadók számára. Megbízható és érvényes curacaói engedély birtokában működik, valamint maximálisan optimalizált a felülete a magyar fogadók számára is. Az első befizetési bónusz kifejezetten erős, a legjobbak közé tartozik a piacon, hiszen bónuszkód használata nélkül is igénybe tudjuk venni és az első befizetésünk 125%-át, akár 160 ezer forintot is felmarkolhatunk. És ez még nem minden, nagyjából az összes ismert és népszerű fizetési módot használhatjuk az oldalon, ami pedig a legjobb, hogy sok ezer sportfogadási esemény vár minket minden pillanatban. A sportfogadás online oldalon megtalálja a legjobb fogadási oldalakat. A Mostbet bónuszai kétségkívül kedvezőek. Ha azonban más bukméker ajánlataira is kíváncsi, akkor ne habozzon, tekintse meg az összes bónusz ajánlatot itt! Ezek között biztosan meg tudja találni az Ön számára legkedvezőbb ajánlatokat és ingyenes fogadás

Bónuszok fogadása
Get the latest information about bookmaker / casino bonuses in your email
Szerezzen meg minden bónuszt e-mailben!
GYIK Gyakran ismételt kérdések