100% üdvözlő bónusz maximum 600 EUR-ig + ingyenes pörgetések
Fogadás

22bet üdvözlő bónusz

Bónuszok fogadása

A 22bet egy online sportfogadási és online kaszinószolgáltató , amely 2017-es megjelenése óta gyors növekedést mutat. A ciprusi székhelyű fogadóiroda nagyszerű esélyeket, fantasztikus sportfogadási választékot kínál, nem beszélve a számos promócióról és bónuszról. Ezek közül említhetjük meg az:első befizetési bónuszt, pénteki újratöltési 22bet bónuszt, 22bet bónuszkódot vagy a bőséges üdvözlő bónuszt, amelyről az alábbiakban olvashat bővebben. A Sportfogadasok.TV oldalon megtalálja a legjobb fogadási oldalakat.

 

22bet sport üdvözlő bónusz

Az üdvözlő 22bet bónusz egy olyan promóció, amelyet a regisztráció és az első befizetés után szerezhet meg. Ma már minden szerencsejáték-oldal sikeresen alkalmazza, igy ösztönöz arra, hogy minél több játékos csatlakozzzon . A 22bet sportfogadási nagyvonalú 100%-os üdvözlő bónusza akár 50000 Forintot hozhat a játékosok számlájára. Regisztráljon, fizessen be minimum 330 Forintot és szerezze meg az üdvözlő bónuszt most a 22betnél!

 

22bet Promóciós kód

A 22bet bónusz kód 2024 egy betűkből vagy számokból álló lánc, amelyet be kell írni befizetéskor vagy számla regisztrációkor, ha jogosult szeretne lenni a bónuszajánlatra. Bónuszkódokat különféle médiákban találhat, beleértve a promóciós e-maileket vagy máshol megjelenő hirdetéseket.

A 22bet sportfogadás oldalán profitálhatsz a 22bet bonus code 2024 promóciós kódjával. A 22bet promóciós kód: 22MAX.

 

Hogyan igényelheti az üdvözlő bónuszt?

Ezt a bónuszt ügyfélként csak egyszer igényelheti, miután regisztrált a “Regisztració” fülön találhat összes kötelező mező kitöltésével. Először meg kell adnia az e-mail címét és teljes nevét, majd ki kell választani egy jelszót. Ezt követően a helységet és valutát is be kell írni. Vigyázzon arra, hogy a „Nem kérek bónuszt” opciót ne jelölje be a feliratkozáskor!

A regisztració sikeres folyamata után legalább 330 Forintot be kell fizetni. A 100%-os 22bet bónusz automatikusan jóváírásra kerül a kiválasztott számlán, maximum 50.000 Forint értékben.

 

22bet bónusz feltételei

Egy pár feltétel és szabály vonatkozik az üdvözlő bónusz és 22bet promóciós kód használatára:

  • Az üdvözlő bónusz 7 napon belül kötelezően fel kell használni.
  • A fogadások megtörténte után a fennmaradó bónuszösszeg átutalásra kerül az ügyfél főszámlájára anélkül, hogy meghaladná a bónuszösszegét.
  • A 22bet bónusz és 22bet bónuszkód lejárta után minden bónusz és nyeremény törlésre kerül.
  • A 22bet bónusz és üdvözlő ajánlat más promóciós vagy különleges ajánlattal együtt nem érvényes.
  • Az ügyfél számlájáról történő kifizetés addig nem lehetséges, amíg az átgörgetési követelmények nem teljesülnek.
  • Az ügyfélnek teljesítenie kell a személyazonosságot igazoló eljárást (KYC). A szükséges dokumentumok benyújtásának elmulasztása bónusz- és bevételkiesést vonhat maga után.

 

Összefoglaló

Összegzésként elmondhatjuk, hogy nem csalódtunk a 22bet üdvözlő bónuszának értékelésében. A hatalmas sportjátékválasztékon és a nyerőgépek széles választékán kívül a bónuszok és a 22bet bónuszkód révén is nagyszerű élményt nyújt a weboldal.

A Curacao licenccel rendelkező 22bet az üdvözlő bonuszon vagy a 22bet promo code-on kívül rendszeres ajánlatokkal, nagyszerű kaszinó részleggel es 24 órás támogatással is rendelkezik. Ez egy remek ajánlat, semmi kétség. Ha azonban más promóciók is érdeklik, kíváncsi más bukmékerek ajánlataira is, a magyarországi bukmékerek legjobb bónuszai itt vannak.

Bónuszok fogadása
Get the latest information about bookmaker / casino bonuses in your email
Szerezzen meg minden bónuszt e-mailben!
GYIK Gyakran Ismételt Kérdések