100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás

Betinia üdvözlő bónusz

Bónuszok fogadása

Ha új a szerencsejáték üzletágban, akkor a Betinia a megfelelő hely az Ön számára. A Betinia szerencsejáték-szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve a sportfogadást, élő kaszinókat, online kaszinójátékokat, és ami a legfontosabb nagyszámú bónuszt meglévő és új ügyfelek számára.

A Betinia vagy Betinia bónusz több mint 30 típusú sportfogadási piacot nyit meg az esport, az élő fogadás és az online kaszinó mellett. 20000 plusz fogadási szorzót használhat az egyedi tervezésű VIP programon, a heti kihívásokon és a „Sportpályák” építésével és a Betinia bónuszpontok segítségével történő városok gyűjtésével kapcsolatos bónuszlehetőségeken kívül.

2020 vége volt, amikor a Maltix Limited elindította a Betiniát, hogy egy világszínvonalú fogadási élményt nyújtson a fogadóknak. Az indulás óta a világ minden tájáról új felhasználók csatlakoztak, beleértve a krikettkedvelő országokat, például Új-Zélandot, Dél-Afrikát és Indiát.

 

Betinia sport üdvözlő bónusz

A Betinia kaszinó és sportfogadás weboldal 100%-os, akár 35000 forintig terjedő üdvözlő bónusszal csábítja az új ügyfeleit . A 100% azt jelenti, hogy a Betinia bónusz az Ön első befizetésének teljes összegével egyenlő, a maximum 35000 forint értékű bónuszt fizet ki Önnek.

 

Betinia Promóciós kód

Különböző Betinia promo code-okat is kínálnak 2024-ben A jelenlegi Betinia bónuszkód a következő: 200STRT. Bátran lehet használni ezt a kódot a regisztrációnál, majd az első tét megtétele után az üdvözlő bónusz jóváírásra kerül az Ön új számláján.

 

Hogyan igényelheti a Betinia üdvözlő bónuszt?

A Betinia bónusz igénylése egyszerű. Csak egy számlát kell nyitnia, és követnie kell az utasításokat! Kattintson a „Fiók létrehozása” gombra az oldal tetején, hozzon létre egy felhasználónevet, és adja meg e-mail címét!

Adjon meg egy Betinia promóciós kódot! A regisztrációs űrlapon megjelenik egy ablak , amely megkérdezi, hogy van-e „Promóciós kódja”. Adja meg az exkluzív 200STRT Betinia bonus code-t, majd adja meg magáról a szükséges adatokat, válassza ki a bónuszát, és kattintson a „Következő lépés” gombra a fiók megnyitásához! Miután a számlája használatra kész, valódi pénzes befizetést kell végrehajtania az üdvözlő bónusz igényléséhez.

 

Betinia bónusz feltételei

Az alábbi legfontosabb feltételeknek kell eleget tenni a Betinia üdvözlő bónusz igényléséhez:

  • Az ajánlat csak az új felhasználók számára érhető el
  • A befizetés minimum összege 5000 forint
  • A megforgatási követelmény legalább egyszeres
  • A legkisebb szorzó, amivel a megforgatásnál játszani lehet: 1.50
  • Azon ügyfelek, akik Skrill vagy Neteller befizetési módot választottak bejelentkezesnél, sajnos nem jogosultak erre a promócióra.

 

Összefoglaló

Összességében a Betinia bónusz egy nagyon vonzó bónuszcsomag, kiemelve a 100%-os üdvözlő bónuszt és a Betinia bónuszkódot is. Előny az is, hogy a megforgatási követelmény csupán egyszeres, és az 1.50-es szorzó is megéri a tétet. Regisztráljon most és részesüljön Ön is a vélemények szerint népszerű Betinia bukméker üdvözlő ajánlatában! A Sportfogadasok.TV oldalon megtalálja a legjobb fogadási oldalakat. A Betina számos előnyei közé tartozik a remek üdvözlő bónusza is. Ez a fogadási piacon elég jónak számító ajánlat nagy segítségnek bizonyulhat egyy-egy nagyobb fogadás során. A magyaroroszági bukmékerek legjobb bónuszai itt vannak, ha esetleg más promóciók is érdeklik.

Bónuszok fogadása
Get the latest information about bookmaker / casino bonuses in your email
Szerezzen meg minden bónuszt e-mailben!
GYIK Gyakran Ismételt Kérdések