100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás

STS bet üdvözlő bónusz

SPORTFOGADÁS PROMÓCIÓK
Bónuszok fogadása

Ritkán kínálnak az új fogadóirodák az oldalaikon fejlett fogadási funkciókat, de az STS megtörte a trendet azáltal, hogy élő fogadási lehetőségeket, 24 órás ügyfélszolgálatot, valamint nagyobb piaci skálát és mélységet biztosított.

Lehet, hogy az STS bónusz újdonság nálunk , de több mint egy évtizedes tapasztalattal és nagyszerű oktatóanyagokkal rendelkeznek ahhoz, hogy fej-fej mellett haladjanak a nagy nevekkel a piacon.

Ügyfeleiket teljes egészében élő fogadás, készpénzkifizetés és egy teljes kaszinócsomag várja, amelyet sok más szolgáltató irigyelne, és bár még mindig vannak kijavítandó hibák , de az STS Bet minden bizonnyal megérdemli a figyelmet.

 

STS bet sport üdvözlő bónusza

Az STS bet nagylelkű, és nagy összeget kínáló ajánlata kiváló feltételekkel rendelkezik. .

A regisztrálás után 5000 forint befizetése esetén és a SBW10 STS bet bónuszkód beírásával 5000 Forint értékű bónusz igényelhető az STS Bettől teljesen ingyen.

STS bet Promóciós kód

Az STS bet egy promóciós kódot: az SWB10 STS bet bónuszkódot kínálja az ügyfeleknek. Ezt regisztráláskor kell megadni az üdvözlő ajánlat aktiválásához.

 

Hogyan igényelheti a STS bet üdvözlő bónuszt?

Mielőtt hozzálátna a szórakoztató dolgokhoz, létre kell hoznia egy fiókot az STS Betnél. Ne aggódjon, ez nem tart sokáig! A regisztráció három lépésből áll, és az első szakaszban regisztrálnia kell az e-mail címét, és ki kell választania egy biztonságos jelszót. Ha van STS bet bonus code 2022, akkor itt megadhatja.

A második lépésben meg kell adnia a szokásos adatokat – vezeték- és kereszt név, felhasználói név, cím, város, irányítószám, ország és mobilszám.

A harmadik és egyben utolsó lépésben beállíthatja a számlalimiteket. Ezek segítenek a kiadások kontroll alatt tartásában . Meg kell adnia a maximális napi, heti és havi befizetési értéket (ezek később módosíthatók). Ezen túlmenően ebben a részben dönthet úgy is, hogy feliratkozik-e az SMS-ben, e-mailben vagy telefonon keresztül érkező értesítésekre . Adja meg a feltételeket, nyomja meg a küldés ikont, és íme kész a fiókja. . Nem kell megnéznie a visszaigazoló e-maileket, de a számla visszaigazolásához menjen a profiljában a Dokumentumok lapra! Ide töltheti fel az életkorát, személyazonosságát és a lakóhelyét igazoló dokumentumokat.

Ezután már nincs más hátra az üdvözlő ajánlat megszerzéséhez, mint az első befizetés megtétele és a bónusz feltételeinek kielégítése (lásd az alábbiakban.

STSbet bonus

 

STS bet bónusz feltételei

Egy pár feltétel teljesítésével , kényelmesen lehet fogadni a STS Bet-nél az üdvözlő ajánlat segítségével:

  • Csak Új befizető ügyfelek jogosultak a kezdő bónuszra a regisztrációtól számított 30 napon belül.
  • Az SBWB10 STS bet bónuszkód megadása kötelező az első befizetéskor.
  • Az első befizetés értéke minimum 5000 forint.
  • Az első fogadás esetén, 5000 forint értékben lehet bármilyen sportra, egyéni vagy gyűjtős, meccs előtti vagy játék közbeni fogadni, ahol a min. szorzó 1.50.
  • Az ingyenes 5000 forintos fogadás, 48 órán belül lesz jóváírva, 30 napig érvényes bármilyen sportágra, de legalább 8-szor meg kell forgatni.
  • A befizetési mód nem lehet Skrill vagy Neteller.

 

Összefoglaló

Az STS Bet a legjobb fogadóirodákat kínálja az elérhető sportágak és piacok mellett. Az esélyek versenyképesek az egész fórumon is.

Egy nagyszerű üdvözlő bónuszt és számos további promóciót használhat. Egy új oldalhoz való csatlakozáskor az egyik legfontosabb dolog az, hogy jól érezze magát, és megértse, hogyan kell azt használni. Az STS bet bónusz megkönnyíti a dolgokat az Ön számára , és minden, amire szüksége van a weboldalon, világosan le van írva, és könnyen megtalálható. A Sportfogadasok.TV oldalon megtalálja a legjobb fogadási oldalakat.

Ha valamilyen problémába ütközik, ne aggódjon! Ez a weboldal több engedéllyel , kiváló online biztonsággal és 24 órás ügyfélszolgálattal várja, hogy válaszoljon az esetleges kérdésekre. Ha ez az ajánlat nem nyerte el a tetszését, vagy csak egyszerűen más bónuszokra is kíváncsi, akkor tekintse meg az összes bónusz ajánlatot itt.

 

 

 

Bónuszok fogadása
Get the latest information about bookmaker / casino bonuses in your email
Szerezzen meg minden bónuszt e-mailben!
GYIK Gyakran Ismételt Kérdések