100% üdvözlő bónusz maximum 600 EUR-ig + ingyenes pörgetések
Fogadás

BC.Game üdvözlő bónusz

Üdvözlő bónusz 270% up to 20 000BCD
Bónuszok fogadása

A BC.Game a piac egyik legújabb szereplője, csak 2018-ban indult élesben. Négy éves fennállása alatt a platform jó hírnevet szerzett annak ellenére, hogy a kezdeti években nem volt hivatalos működési engedélye.

A BC.Game bukméker abban tűnik ki a többi közül, hogy a sportpiacok széles választékát kínálja lenyűgöző grafikával és vizuális effektekkel, valamint a nagylelkű 270%-os BC.Game első befizetési bónusszal! A Sportfogadasok.TV oldalon megtalálja a legjobb fogadási oldalakat.

 

BC.Game sportfogadás üdvözlő bónusz

BC.Game üdvözlő bónusz

A BC.Game kriptovalutás szerencsejáték-platform nem 1, hanem 4 jutalmazó befizetési bónuszt kínál Önnek. A 4 befizetési bónusz első része, az üdvözlő bónusz 270%-os.
1. Befizetési bónusz
Tegyen be még ma, és nyerjen egy hatalmas, 270%-os (akár 20 000BCD) befizetést a BC.Game bukmékernél!
2. Befizetési bónusz
300%-os második befizetési bónusz (akár 40 000BCD-ig) vár Önre a második befizetésével!
3. Befizetési bónusz
Újabb 330% (akár 60 000BCD) bónusz a harmadik befizetésére.
4. Befizetési bónusz
Hatalmas, 360%-os (akár 100 000BCD) a negyedik befizetési bónusz!

 

BC.Game bónuszkód

A BC.Game sportfogadási oldal üdvözlő bónuszának igényléséhez nincs szükség BC.Game promóciós kódra. A BC.Game bónuszkódok azonban extra bónuszokat nyithatnak meg, amelyeket a játékosok felhasználhatnak a fogadás és a nyerés megkezdéséhez:

  • freebonus2024– Azonnali ajánlói bónusz, amely 100%-os egyezést kap az első befizetéskor
  • NEWBONUS – Esélye van akár 3 BTC-t nyerni

BC.Game befizetés nélküli bónuszkódok

A BC.Game befizetés nélküli bónuszkódjai 203-re lehetővé teszik a játékosoknak, hogy befizetés nélkül bónusz készpénzzel kezdjenek fogadni. Jelenleg egy BC.Game befizetés nélküli bónuszkód érhető el, de ez csak a kaszinó oldalon jogosítja fel 1 ingyen pörgetésre.

BC.Game Shitcode

A shitcode-ok egyféle BC.Game bónuszkodok, korlátozott ideig tartanak, és segítségükkel a játékosok ingyenes kriptopénzt szerezhetnek, ha követik Telegramon vagy a Twitteren a BC.Game posztokat. A BC.Game közösségi fórumán is közzéteszik az aktuális BC.Game promóciós kódokat.

 

Hogyan lehet igényelni az üdvözlő bónuszt?

A BC.Game bonus igényléséhez a regisztrációs oldal kitöltése után válassza ki a befizetni kívánt kriptovalutát, és kattintson a lila „Tárca” gombra. Az üdvözlő bónusz előre kiválasztott.

 

BC.Game bónusz feltételek

A BC.Game a legtöbb szerencsejáték-webhelyhez képest eltérő megközelítést követ a bónuszfogadás terén. Bármilyen bónusz összeget zárolt BCD-érmékben kap. Minden BCD-érme értéke 1 dollár. Ahhoz, hogy feloldhassa őket, és hozzáadódjanak a normál egyenleghez, meg kell fogadnia őket az alábbi képlet segítségével.

– Feloldott BCD = tét x 1% x 25%

Tegyük fel, hogy 4000 dollárt tesz fel bármilyen sportfogadásra. Ha alkalmazzuk a képletet, 4000 x 0,01 x 0,25 = 10 BCD-t kapunk. A minimális korlát 10 feloldott BCD, mielőtt igényelheti őket. A rollover követelmények meglehetősen magasak, de nincsenek más korlátozások, mint például a minimális fogadások, korlátozott piacok, időtartam vagy a maximális nyeremény. Amint a feloldás sikeres, tetszés szerint használhatja őket.

 

Összefoglaló

Összességében a BC.Game bukméker üdvözlő bónusza a legmagasabb szintű bónuszokhoz tartozik a kriptovalutával dolgozó sportfogadási oldalak közt. Ne hagyja ki és próbálja ki Ön is a sportfogadás felső fokát egy kicsit másként! Bár egyértelműen megnyerő ez az ajánlat, joggal lehet kíváncsi arra, hogy a többi bukméker mit kínál. Tekintse meg az összes bónusz ajánlatot itt, és válassza ki, hogy melyik tetszik Önnek a legjobban!

Olvass tovább

Bónuszok

A legjobb e-sport fogadási oldalak Magyarországon

Bónuszok fogadása
Get the latest information about bookmaker / casino bonuses in your email
Szerezzen meg minden bónuszt e-mailben!