Üdvözlő bónusz 270% egyezés 20 000 BCD-ig
Fogadás

Bet365 ismertető Magyarország 

4.8/5
Akár 15.000 Ft fogadási kredit
Pluszok
  • Gyors befizetés
  • Lehetőség részletes fogadás összerakására
  • Egyértelmű és könnyen navigálható felület
  • 0-24 elérhető ügyfélszolgálat
  • Ingyenes befizetési/kifizetési opciók
  • Részletes felelősségteljes szerencsejáték felület
  • Nagyon sok sportág
Mínuszok
  • Nincs mobil applikáció
  • Nem minden országban elérhető

A Bet365 fogadási platformról

Európa egyik legrégebben létrehozott online sportfogadással foglalkozó cége már 22 éve 2000-ben nyitotta meg kapuit és azóta a világon (de főleg Európában) az egyik legnagyobb ilyen céggé nőtte ki magát. Akit egy kicsit is érdekel a futball és a fogadás világa már biztosan találkozott valamilyen formában a hirdetéseikkel, hiszen mindenhol ott vannak. Már több éve az angol másodosztályban játszó Stoke City főszponzora, illetve a bolgár Slavia Sofia mezein is nagy betűkkel látható a logójuk. Ebben a cikkben a cég sportfogadási felületéről fogunk beszélni, de érdemes tudni, hogy kaszinó játékokra is kínálnak lehetőséget.

A Bet365 úgy hirdeti magát, mint a „Világ legkedveltebb online sportfogadási cége”, nos ebben nem vagyok teljesen biztos, de az én tetszésemet mindenképp elérte az oldal. Már jó ideje használom az oldalt mindenféle fogadásokra és véleményem szerint az egyik legátláthatóbb platform, amit valaha használtam. Egyértelművé teszi az oldal, hogy az ember mire teszi fel a pénzét, pár kattintás pénzt a számlánkhoz adni, pár kattintás már megtett fogadásokat visszavonni, ha időközben meggondolnánk magunkat, illetve lehetőséget nyújtanak egybekötött szelvényeknél a tét egy részének a visszakérésére is.

Ebben a pár sorban megpróbálok teljes részletességgel beszélni az oldal működéséről, a jókról, rosszakról, illetve a regisztráció folyamatáról. Ha minden jól sikerül, tisztább lesz a képük arról, hogy hogyan is működik az a bizonyos zöld hátterű fogadó oldal, amiről annyiszor kapunk hirdetéseket.

bet365, sportfogadasok.tv

 

A Bet365 regisztráció menete

A Bet365-re való regisztrálás talán az összes hasonló oldal közül is a leggördülékenyebb. Az oldal megnyitása után csak egyszerűen az „Új számla” gombra kattintva meg is nyílik nekünk a regisztrációhoz szükséges adatlap, ahol a nevünket, születési dátumunkat, elérhetőségeinket, illetve címünket kell megadnunk. Belépési adatokként szükségünk lesz egy felhasználónévre, illetve egy jelszóra, majd egy megerősítéshez szükséges 4 jegyű biztonsági kódra is.

Ezeken felül egy bónuszkód mezőt is láthatunk, ami a lehetséges fogadási bónuszokat tartalmazza, hiszen az oldal sűrűn ad új felhasználóknak regisztrációhoz tartozó fogadási kreditet, amiből később nagyobb összegeket is tudnak csinálni.

 

Befizetési és Kifizetési lehetőségek a Bet365-ön

Ki- és befizetési módok Magyarországon

A sportfogadási oldal választásnál egy nagyon fontos kérdés, hogy különböző oldalak hogyan kezelik a pénzünket. Mennyire megbízhatóak, gyorsak és hogy ténylegesen megkapjuk-e a megérdemelt pénzünket. Az oldalon hazánkban befizetéshez hitelkártya/bankkártya, paysafe kártya, illetve wire transfer használható. A befizetés minden esetben instant történik és pár kattintással már a számlánkon lesz a pénzünk. A későbbiekben elmenthetjük az adatainkat és minden egyes feltöltésnél csak egy biztonsági CVC kódot kér el a rendszer.

A kifizetésnél viszont már egy picit máshogy működik a dolog. A legegyszerűbb módja a befizetésnél megadott hitelkártyára/bankkártyára kérni a pénzünket, amit ingyenesen 1-5 munkanap alatt már láthatunk is a bankszámlánkon. Ezen a módon minimum 1.500 Ft-ot és maximum 6.000.000 Ft-ot tudnak utalni. Ha nagyobb összegre lenne szükségünk akkor a banki átutalás is egy opció, ami 2-10 munkanapot vesz igénybe és 28 naponta csak egyszer ingyenes, ezen túl 2.100 Ft-ot kell fizetnünk. Itt a minimum kérhető összeg 11.000 Ft, de a maximum is csúszik egészen a 10 millióig.

 

Bet365 Számla nyitási ajánlatok/bónuszok

Bónusz 365 hu

Érdemes tudni, hogy minden sportfogadó portálnál folyamatosan változnak a jobbnál jobb ajánlatok, így ami jelenleg igaz, az nem biztos, hogy örökké így lesz. Ami a mai napon elérhető az egy 15.000 Ft értékig terjedő fogadási kredit. Ezt fontos megemlíteni, hiszen a hirdetésekben nem egyértelmű az akció megfogalmazása. Miután regisztráltunk a rendszer megkérdezi, mennyi pénzt szeretnénk feltölteni és egészen 15.000-ig annyi fogadási kreditet kapunk, amennyi valódi pénzt feltöltünk a számlánkra.

Jogos kérdés az, hogy vajon mit is jelenthet ez az úgy nevezett „fogadási kredit”. Ezeket a krediteket ugyanúgy felrakhatjuk akármilyen meccsre, mint a valódi pénzt, de, ha nyerünk a szelvényünkkel, akkor a kredittel feltett összegnek csak a profitját kapjuk ténylegesen meg a számlánkra. Ezt viszont már akár ki is kérhetjük, kifizetik, illetve tovább is lehet fogadni velük.

Ezen kívül egészen sűrűn szoktak lenni sokkal specifikusabb ajánlatok. Például korai kifizetések, gyűjtő bónuszok, meghatározott ligára kisebb összegű kreditek stb.

 

Sportfogadás a Bet365-ön

Egy nagyon sok sportágra kiterjedő platformról beszélünk, ahol az egyértelmű futball és kosárlabdától egészen a sokkal ritkább e-sport, szörf, fallabda, különböző téli sportokig elterjed. A labdarúgáson belül pedig nagyon sok liga meccseire fogadhatunk, élőben is rengeteg mérkőzést követhetünk, sőt élőben folyamatosan változó odds-ok mellett újabb fogadásokat tehetünk meg. Sőt a Bet365 egyike a kevés ilyen oldalnak, ahol élő közvetítést is láthatunk egészen sok meccsről. Ez csak azoknak elérhető, akinknek van pénz a számlájukon, ami teljesen érthető.

A fogadási lehetőségek pedig majdnem végtelenek. Nagyon sok lehetőségünk van összerakni a számunkra megfelelő szelvényt legyen szó egy szimpláról vagy akár egy 10 mérkőzéses gyűjtőről. Kategóriára vannak osztva a lehetőségek. Vannak a népszerűek (végeredmény, 2.5 alatt/fölött, csapat vagy döntetlen, mindkét csapat szerez gólt stb.), ázsiai hendikep, lapok, szögletek, gólok, játékosokra vonatkozó tippek stb. Illetve egy sajátos és nagyon hasznos dolog a fogadáskészítő, amivel teljesen személyre szabhatjuk az akármennyire részletes tippünket és a rendszer kiszámol nekünk egy ennek megfelelő odds-ot.

Ezen kívül rengeteg mérkőzésnél elérhető a korai kifizetés opció, amikor is a 90 perc letelte előtt is néha kivehetjük a pénzünket annak ellenére, hogy még nem nyert csapatunk. Egy több játék egybeláncolt fogadásánál gyűjtőkről beszélünk és az oldal többféle lehetőséget felajánl nekünk ilyenkor. Vannak kisebb számú gyűjtők, egyszeri, illetve Yankee is.

A Bet365 odds-ai is teljesen felveszik a versenyt a konkurenciával. Nem ők adják a legnagyobb odds-okat minden esetben, de közel sem a leggyengébbeket.