100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás

Bet365 ismertető Magyarország 

4.8/5
15 000 Ft fogadási kredit az első befizetés után
Lejátszás
Hogyan készülnek az ismertetők?
Pluszok
 • Gyors befizetés
 • Lehetőség részletes fogadás összerakására
 • Egyértelmű és könnyen navigálható felület
 • 0-24 elérhető ügyfélszolgálat
 • Ingyenes befizetési/kifizetési opciók
 • Részletes felelősségteljes szerencsejáték felület
 • Nagyon sok sportág
Mínuszok
 • Nincs mobil applikáció
 • Nem minden országban elérhető

Európa egyik legrégebben létrehozott online sportfogadással foglalkozó cége már 22 éve 2000-ben nyitotta meg kapuit és azóta a világon (de főleg Európában) az egyik legnagyobb ilyen céggé nőtte ki magát. Akit egy kicsit is érdekel a futball és a fogadás világa már biztosan találkozott valamilyen formában a Bet365 magyar hirdetéseivel, hiszen mindenhol ott vannak. Már több éve az angol másodosztályban játszó Stoke City főszponzora, illetve a bolgár Slavia Sofia mezein is nagy betűkkel látható a Bet365 online sportfogadás logó. Ebben a cikkben a cég sportfogadási felületéről fogunk beszélni, Bet365 véleményekre alapozva, de érdemes tudni, hogy kaszinó játékokra is kínálnak lehetőséget.

Ebben a pár sorban megpróbálok teljes részletességgel beszélni az oldal működéséről, a jókról, rosszakról, illetve a regisztráció folyamatáról. Ha minden jól sikerül, tisztább lesz a képük arról, hogy hogyan is működik az a bizonyos zöld hátterű fogadó oldal, amiről annyiszor kapunk hirdetéseket.

“Egyértelműen az egyik legelismertebb sportfogadó iroda hazánkban a Bet365. Úgy gondolom, ezzel a névvel már mindenki találkozott. Van mire építeni a hírnevet, ugyanis valóban remek az oldal, hatalmas sportesemény kínálat zuhan a fogadó nyakába, ha ide látogat. Nekem inkább az üdvözlő bónusszal kapcsolatban támadnak kérdéseim, mivel nem a szokásos befizetés duplázást kínálják, hanem 15 000 Ft ingyen fogadási kreditet az első befizetés után. Nos, ez sokaknak kedvez, bár akik nagy pénzben játszanak, lehet, hogy inkább másik bónuszt választanak.”

A Bet365 úgy hirdeti magát, mint a „Világ legkedveltebb online sportfogadási cége”, nos ebben nem vagyok teljesen biztos, de az én tetszésemet mindenképp elérte a Bet365 online sportfogadási oldal. Már jó ideje használom az oldalt mindenféle fogadásokra és véleményem szerint az egyik legátláthatóbb platform, amit valaha használtam. Ezt számos Bet365 vélemény alátámasztja. Egyértelművé teszi a Bet365 magyar oldala, hogy az ember mire teszi fel a pénzét, pár kattintás pénzt a számlánkhoz adni, pár kattintás már megtett fogadásokat visszavonni, ha időközben meggondolnánk magunkat, illetve lehetőséget nyújtanak egybekötött szelvényeknél a tét egy részének a visszakérésére is.

Ebben a pár sorban megpróbálok teljes részletességgel beszélni a Bet365 online sportfogadás oldal működéséről, a jókról, rosszakról, illetve a regisztráció folyamatáról. Ha minden jól sikerül, tisztább lesz a képük arról, hogy hogyan is működik az a bizonyos zöld hátterű fogadó oldal, amiről annyiszor kapunk hirdetéseket.

AlapítóDenise Coates
Alapításának éve2000
Engedély kibocsátójaMGA
Engedély számaMGA/CRP/531/2018

A Bet365 regisztráció menete

Ha kíváncsi arra, hogy hogyan is lehet a Bet365 fogadóiroda magyar oldalára regisztrálni, akkor tartson velünk! A következő rövid ismertetőben lépsről lépésre bemutatjuk a regisztrációs folyamatot, valamint kitérünk minden olyan fontos tudnivalóra, amire szüksége lehet a fiók létrehozása kapcsán. Az egész művelet néhány percet fog csak igénybe venni, ennek ellenére érdemes ismerni a regisztráció lépéseit.

Bet365 magyar

A Bet365 magyar oldalára való regisztrálás talán az összes hasonló oldal közül is a leggördülékenyebb. A Bet365 vélemények legalábbis így tartják. Az oldal megnyitása után csak egyszerűen az „Új számla” gombra kattintva meg is nyílik nekünk a regisztrációhoz szükséges adatlap, ahol a nevünket, születési dátumunkat, elérhetőségeinket, illetve címünket kell megadnunk. Belépési adatokként szükségünk lesz egy felhasználónévre, illetve egy jelszóra, majd egy megerősítéshez szükséges 4 jegyű biztonsági kódra is.

Bet365 ismertető Magyarország Bet365 magyar sport

Ezeken felül egy bónuszkód mezőt is láthatunk, ami a lehetséges Bet365 online sportfogadási bónuszokat tartalmazza, hiszen az oldal sűrűn ad új felhasználóknak regisztrációhoz tartozó fogadási kreditet, amiből később nagyobb összegeket is tudnak csinálni.

Lássuk tehát a teljes regisztrációt összefoglalva, lépésről lépésre!

 1. A Bet365 oldalán kattintson az “új számla” gombra a jobb felső sarokban
 2. Töltse ki a regisztrációs űrlapot a kért adataival
 3. Erős jelszót adjon meg!
 4. Valós és pontos adatokat adjon meg!
 5. Ha van promóciós kódja, azt most tudja használni
 6. A regisztráció gombra kattintva véglegesítse a regisztrációt, és kövesse az utasításokat!

Készen is áll a fogadásra! Ne felejtse el felhasználni az üdvözlő bónuszt, valamint megnézni az aktuális promóciókat sem.

Befizetési és Kifizetési lehetőségek a Bet365-ön

Ki- és befizetési módok Magyarországon

A sportfogadási oldal választásnál egy nagyon fontos kérdés, hogy különböző oldalak hogyan kezelik a pénzünket. Mennyire megbízhatóak, gyorsak és hogy ténylegesen megkapjuk-e a megérdemelt pénzünket. A Bet365 magyar oldalán hazánkban befizetéshez hitelkártya/bankkártya, paysafe kártya, illetve wire transfer használható. A befizetés minden esetben instant történik és pár kattintással már a számlánkon lesz a pénzünk. A későbbiekben elmenthetjük az adatainkat és minden egyes feltöltésnél csak egy biztonsági CVC kódot kér el a rendszer. A szakértőink által írt Bet365 vélemények ezt egyöntetűen jónak találják.

A kifizetésnél viszont már egy picit máshogy működik a dolog. A legegyszerűbb módja a befizetésnél megadott hitelkártyára/bankkártyára kérni a pénzünket, amit ingyenesen 1-5 munkanap alatt már láthatunk is a bankszámlánkon. Ezen a módon minimum 1.500 Ft-ot és maximum 6.000.000 Ft-ot tudnak utalni. Ha nagyobb összegre lenne szükségünk akkor a banki átutalás is egy opció, ami 2-10 munkanapot vesz igénybe és 28 naponta csak egyszer ingyenes, ezen túl 2.100 Ft-ot kell fizetnünk. Itt a minimum kérhető összeg 11.000 Ft, de a maximum is csúszik egészen a 10 millióig.

Bet365 Számla nyitási ajánlatok/bónuszok

Bónusz 365 hu

Érdemes tudni, hogy minden sportfogadó portálnál folyamatosan változnak a jobbnál jobb ajánlatok, így ami jelenleg igaz, az nem biztos, hogy örökké így lesz. Ami a mai napon elérhető az egy 15.000 Ft értékig terjedő fogadási kredit. Ezt fontos megemlíteni, hiszen a Bet365 magyar hirdetéseiben nem egyértelmű az akció megfogalmazása. Miután regisztráltunk a Bet365 online sportfogadási oldalán, a rendszer megkérdezi, mennyi pénzt szeretnénk feltölteni és egészen 15.000-ig annyi fogadási kreditet kapunk, amennyi valódi pénzt feltöltünk a számlánkra.

Jogos kérdés az, hogy vajon mit is jelenthet ez az úgy nevezett „fogadási kredit”. Ezeket a krediteket ugyanúgy felrakhatjuk akármilyen meccsre, mint a valódi pénzt, de, ha nyerünk a szelvényünkkel, akkor a kredittel feltett összegnek csak a profitját kapjuk ténylegesen meg a számlánkra. Ezt viszont már akár ki is kérhetjük, kifizetik, illetve tovább is lehet fogadni velük.

Ezen kívül egészen sűrűn szoktak lenni sokkal specifikusabb ajánlatok. Például korai kifizetések, gyűjtő bónuszok, meghatározott ligára kisebb összegű kreditek stb.

A Bet365 oldalán nagyon sok bónusz érhető el, ezeket az “extra” menüpontban lehet megtalálni. A bónuszok kategorizálva vannak, több sportágnak is saját promóciói vannak. Lássunk a számos bónusz közül néhányat!

Fogadásfokozó

A kiválasztott sportesemény mellett egy zöld nyíl jelzi, ha érvényes rá ez a bónusz. A promóció megnöveli a szorzókat, így nagyobb összeget nyerhet ugyanazzal a fogadással. A szelvényen az eredeti szorzó áthúzva jelenik meg, és mellé lesz írva a megnövelt odds.

Labdarúgás gyűjtő bónusz

Ez a promóció a futballra tett gyűjtő fogadását tudja megtámogatni. Tippeljen egy szelvényen legalább kettő meccs előtti futball eseményre. Ha a fogadás sikeres, akkor bónusz összeget ad hozzá a bukméker a nyereményhez. A bónusz összeg attól függ, hogy hány eseményt adott meg a szelvényen. Minél többet, annál nagyobb a jutalom. Ettől függően a bónusz 2,5% és 70% között mozog. A nyereményt egyből fel lehet venni, nem kell megforgatni! Az ajánlat azonban csak adott piacokra vonatozik. Ezek listája a Bet365 oldalán az extra menüben található.

Tenisz gyűjtő bónusz

Az előző, labdarúgás bónuszhoz hasonló ez az ajánlat is. Csupán két dologban tér el tőle:

 1. Tenisz eseményekre vonatkozik
 2. A bónusz összege 5-70% között mozog

Lóverseny Price Promise

Ez a promóció az ITV Racing csatornán élőben közvetített versenyeire vonatkozik. A közvetített lóversenyek közül fogadjon bármelyik brit vagy ír eseményre a verseny napján 10:00-tól, és az elérhető legjobb szorzókat fogja kapni.

Az ajánlat tehát csak a brit és ír versenyekre érvényes, az amerikaiakra nem. A kiírt rajtidő előtt 15 perccel zárul le az ajánlat, eddig lehet a legjobb oddsokkal fogadni. Csak adott piacokkal kompatibilis a bónusz: Győztesre és Győztesre/helyre fogadhatunk, de csakis fix szorzós piacokon.

0:0 pénzvisszafizetés

Ha a labdarúgás fogadása azért veszít, mert 0:0 lett az eredmény, akkor a bukméker visszatéríti a tétet. A következő piacokon lehet igénybe venni a bónuszt: Pontos eredmény, Félidő/játékidő, Scorecast. Ezen belül az összes mérkőzésre érvényes az ajánlat.

Tenisz visszalépés garancia

Ha tenisz eseményre fogad, és a versenyző sérülés miatt visszalép, akkor nyertesnek nyilvánítja a bukméker a fogadását. Érvényes az ajánlat egyszeri és többszörös fogadásokra is. A “Megnyeri a mérkőzést” piacra vonatkozik a promóció.

Sportfogadás a Bet365-ön

Egy nagyon sok sportágra kiterjedő platformról beszélünk, ahol az egyértelmű futball és kosárlabdától egészen a sokkal ritkább e-sport, szörf, fallabda, különböző téli sportokig elterjed. A labdarúgáson belül pedig nagyon sok liga meccseire fogadhatunk, élőben is rengeteg mérkőzést követhetünk, sőt élőben folyamatosan változó odds-ok mellett újabb fogadásokat tehetünk meg.  Sőt a Bet365 egyike a kevés ilyen oldalnak, ahol élő közvetítést is láthatunk egészen sok meccsről. Ez csak azoknak elérhető, akinknek van pénz a számlájukon, ami teljesen érthető.

A fogadási lehetőségek pedig majdnem végtelenek. Nem csak mi, de a Bet365 vélemények alapján a játékosok is elégedettek a kínálattal. Nagyon sok lehetőségünk van összerakni a számunkra megfelelő szelvényt legyen szó egy szimpláról vagy akár egy 10 mérkőzéses gyűjtőről. Kategóriára vannak osztva a lehetőségek. Vannak a népszerűek (végeredmény, 2.5 alatt/fölött, csapat vagy döntetlen, mindkét csapat szerez gólt stb.), ázsiai hendikep, lapok, szögletek, gólok, játékosokra vonatkozó tippek stb. Illetve egy sajátos és nagyon hasznos dolog a fogadáskészítő, amivel teljesen személyre szabhatjuk az akármennyire részletes tippünket és a rendszer kiszámol nekünk egy ennek megfelelő odds-ot.

Ezen kívül rengeteg mérkőzésnél elérhető a korai kifizetés opció, amikor is a 90 perc letelte előtt is néha kivehetjük a pénzünket annak ellenére, hogy még nem nyert csapatunk. Egy több játék egybeláncolt fogadásánál gyűjtőkről beszélünk és az oldal többféle lehetőséget felajánl nekünk ilyenkor. Vannak kisebb számú gyűjtők, egyszeri, illetve Yankee is.

A Bet365 odds-ai is teljesen felveszik a versenyt a konkurenciával. Nem ők adják a legnagyobb odds-okat minden esetben, de közel sem a leggyengébbeket.

Bet365 legkedveltebb sportok

Bet365 sportfogadás magyarország

A Bet365 az egyik legrégebb óta működő bukméker, ehhez illően hatalmas játék választékot kínál. Valóban mindenféle sport elérhető az oldalon, ráadásul jól átlátható kategóriákba vannak rendezve, hogy könnyű legyen őket megtalálni. A rengeteg sporthoz sok piac is társul. Elsősorban a klasszikus sportok kapnak itt teret, de persze újabb eredetű sportágak, és különlegességek is megtalálhatóak a platformon. A teljes lista ABC sorrendben sorolja a sportokat.

Bet365 magyar

A legkedveltebb három sport a futball, a tenisz, és a kosárlabda. Jelenleg a magyar NB I a legkeresettebb kategória. Ezeken a sportok belül külön listázva vannak a bajnokságok, a fő listák, a közelgő események, valamint a piacok is. A kiemelt mérkőzéseknél még statisztikákat is találunk, valamint a csapatok mezének miniatűr másával jelölik a mérkőző feleket. Így a legegyszerűbben befogadható az adott meccs alap felállása. További közkedvelt sportok még például a jégkorong, kézilabda, vízilabda, floorball, baseball, valamint az amerikai futball.

Bet365 online sportfogadás

A kevésébé nagy fogadóközösséggel bíró, de eseménykeben és piacokban gazdag sportok közé tartozik a golf, a darts, és az asztalitenisz. Motorsportokra is fogadhat, még külön kategóriát is kapott a menü sávban. Ezen belül találja a Nascar, Salakmotor, Supercar eseményeket, valamint sok másik motorsport kategóriát is. A Formula E az egyéb motorsportok kategóriába került, a Formula-1 pedig külön, saját helyett kapott a menüben. A téli sportok szintén egy kategória alá vannak rendezve.

Esportok tekintetében sincs lemaradva a Bet365. Sok játékra lehet fogadni, ezek közül a legkedveltebbek a Counter-Strike, a Valorant, a League of Legends, a Call of Duty, valamint a Rocket League. Bőséges piac választék vonatkozik az esportokra is.

Bet365 véleményekre online

Az agár- és lóversenyekre érdemes ránézni! Ugyanis a legtöbb ilyen eseményre kiemelkedően jó szorzók vonatkoznak.

A kínálat részét képezi még sok más sport mellett az ökölvívás, az MMA, néhány virtuális sport, valamint a politikai fogadások is. Az itt felsoroltak csak töredéke a teljes választéknak!

 

Fedezze fel a oldalt

Ratings
Összessített Értékelés
4.8/5
 • Méltányosság és Bizalom
  5/5
 • Játékok és Szoftver
  5/5
 • Bónuszok és Promóciók
  4/5
 • Ügyfélszolgálat
  5/5