100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás

BET365 regisztráció Magyarországon 

Hasznalati utasitas, sportfogadasok.tv

Számítógépes regisztráció a Bet 365-ön

  1. Először is miután vagy rákerestünk vagy egy linket nyitottunk meg felugrik nekünk a kezdőablak és a job felső sarokban rá kell kattintanunk az “Új Számla” gombra.
  2. Ezután ki kell választanunk az országunkat (Magyarország legtöbb esetben automatikusan be lesz állítva), majd a személyes adatainkat kell megadnunk a rendszernek. Ezek a keresztnév, vezetéknév, születési dátum)
  3. A következő részben email cím, illetve a telefonszámot kérnek el. Ezen kívül a pontos címünket meg kell adnunk.
  4. Ezt követve felhasználónevet, jelszót és egy négyjegyű biztonsági kódot kell majd beírnunk, ami a későbbiekben a biztonságos bejelentkezésnél fog sokat segíteni, tehát egy olyan számot érdemes választani, amit meg tudnak jegyezni. Persze itt is megjelenik az opcionális promóciós email. Utolsó sorban a szerződési feltételeket kell elfogadnunk, majd a nagy zöld csatlakozás gombra kattintva kész is az új felhasználónk.
  5. Ezzel viszont még nem végeztünk, ha az oldal teljes kínálatát fel akarjuk oldani. A létrehozott számlát azonosítani kell, mielőtt például kifizetést igényelhetne. Ennek megfelelően személyigazoló dokumentumokat kérhet el az oldal öntől. Ez takarja a teljes név és születési dátum azonosítását, illetve a lakcím bebizonyítását is. Ez postai úton küldött kódot jelent, amit pár napon belül megkap és egy a levélen lévő kódot kell majd az oldalon beírni.

 

Mobilos regisztráció a Bet 365-ön

Az okostelefonon történő regisztráció igazából semmiben nem tér el az előbb részletezett folyamattól. Bet365 oldala teljesen simán működik kisebb képernyővel ellátott eszközökön is, nem úgy, mint sok másik oldal. Sajnos a cég nem fejlesztett külön alkalmazást mobilra (se ios-re, se android-ra), amivel kissé le vannak maradva a konkurenciától, de az egyszerű kezelhetőség és átláthatóság így is egy kitűnő felhasználói élményt nyújt egyszerű böngészőn keresztül is függetlenül attól, hogy újonc vagy akár már több éve játszó felhasználó nyitja meg az oldalt.

 

Regisztráltam a Bet365-re. Most mi következik?

Miután kész a profilunk és talán még az azonosítás is sikerült megkezdhetjük a sportfogadási tevékenységeinket. Az első teendőnk ekkor nem más, mint feltölteni a számlánkat pénzzel. Az első feltöltésnél a Bet365 ajánlata maximum 15.000 Ft értékű fogadási bónusz. Ha legalább 15.000 Ft-ot feltöltünk, akkor ezt a teljes akciót felhasználhatjuk, de fontos tudni, hogy az „ingyen pénzt” fogadási kreditek formájában kapjuk meg (erről található az oldalunkon részletesebb leírás is). Az oldal egészen sok feltöltési opciót kínál. Hitelkártya/Bankkártya, paysafe kártya, illetve wire transfer is a fizetési lehetőségek közt található. Ezek közül a legtöbb esetben miután beírtuk az adatokat és megadtuk a feltölteni kívánt összeget, instant a számlánkon láthatjuk a pénzünket. Fontos tudni, hogy az oldalon a kaszinó és a sportfogadás részleg külön számlával foglalkozik. Kifizetésként pedig szintén több lehetőség elérhető, alapértelmezettként viszont a befizetési lehetőséget állítja be az oldal kifizetésnek is. Ilyenkor viszont sok esetben várnunk kell egy-két munkanapot amíg megkapjuk a pénzünket.

 

Miért jó választás a Bet365?

Kérdés nélkül világszinten az egyik legelterjettebb fogadási platformról beszélünk és a kisebb kevesebb háttérrel rendelkező oldal eltörpül a közel 22 éves múltja mellett. Az egyik leg felhasználóbarátabb és legszeretettebb kezelőfelület az övék, ezen kívül egy nem túl nagy, de jó üdvözlő bónusszal rendelkeznek. Az odds-aik is sokszor nagyon jók és kétségkívül a legmegbízhatóbb külföldi oldal, ami elérhető Magyarországon is. Nem véletlenül találkozunk ilyen sűrűn a hirdetéseikkel hazánkban is.