100% üdvözlő bónusz maximum 600 EUR-ig + ingyenes pörgetések
Fogadás

Hotbet mobil app értékelés: Android és iOS

Fogadási alkalmazások

A legjobb szerencsejáték oldalak már mobil alkalmazásokat is fejlesztettek, hogy a játékosok még gyorsabban és kényelmesebben elérjék kedvenc játékaikat. Az appok esetében lényeges, hogy átláthatóak legyenek, gyorsan és könnyen hozzá lehessen férni azokhoz a játékokhoz, amiket az oldalon már megkedveltek a felhasználók. Mindenképp érdemes az alkalmazást használni, mert gyakran találhatóak benne csak itt elérhető bónuszok és promóciók.

 

Felhasználói élmény

Az alkalmazások használói elégedettek lehetnek a kezelőfelülettel, ami biztosítja számukra, hogy gyorsan és könnyen elérhessék a kedvenc játékaikat, legyen az nyerőgép, élő osztós játék, kockajáték vagy game show, de ezen kívül a Hotbet mobil sportfogadas is azok számára, akik jobban kedvelik a fogadást, akár több száz sport és piac közül válogathat kedvére.

Egyedi bónuszok tekintetétben sincs hiány, szinte mindegyik alkalmazás kínál időszakosan vagy rendszeresen olyan jutalmakat, amiket csak azok érhetnek el, akik ezt használják, így megéri letölteni. Vannak olyan játékok, amik offline is elérhetőek a legjobb Hotbet appban, ezért már internetkapcsolatra sincs szükség minden játékhoz, ami weboldalról nem mondható el.

 

Hogyan töltheti le a Hotbet mobil appot?

Mindig ellenőrizze, milyen helyről szerzi be az appot, amit le szeretne tölteni, ugyanis nagyon fontos, hogy vírusokat ne töltsön a telefonjára. Ez nem csak a telefonját veszélyezteti, hanem adatait is.

A Hotbet online sportfogadási oldal esetében egyelőre nem érhető el mobil app, viszont az oldal felülete mobilra optimalizált, így könnyedén elérhető Android és iOS eszközökről is.

 

A mobil oldal használata során elérhető bónuszok

Ha regisztrál egy szerencsejáték oldalra, előtte érdemes áttekinteni a bónuszlehetőségeket, melyek nagyban megkönnyítik a játékot. De a felelősségteljes játék elveinek betartása rendkívül fontos. A játékosoknak tisztában kell lenniük a saját pénzügyi korlátaikkal, és csak olyan bónuszokat kell igénybe venniük, amelyek összhangban vannak a szórakozás céljával, és nem vezetnek túlzott kockázatvállaláshoz.

HotBet sportfogadások bónuszok, sportfogadasok.tv

A Hotbet online sportfogadási oldal esetében egyelőre nem érhető el mobil app, így az oldalon kínált bónuszok érhetőek el a mobilváltozat betöltése esetén is, viszont a fent leírt elvek betartása ugyanúgy érvényes a mobil oldal esetében is.

Ingyenes fogadás

100%-os, akár 40.000 forintig ingyenes fogadás érhető el a SuperBowlra. A promóció egyszer vehető igénybe és minimum 8.000 forint befizetése szükséges.

Üdvözlő bónusz

Regisztráljon a Hotbeten és 100%-os bónuszt kaphat akár 40.000 forintig. Az ajánlat aktiválásához regisztráció után a HOTBET100 kuponkód beírása szükséges.

50%-os újratöltési bónusz

50%-os újratöltési bónusz akár 20.000 Ft értékben, minimum 8000 forint befizetése esetén. Az ajánlatra megforgatási követelmények vonatkoznak.

 

Élő fogadás a Hotbet mobil oldalon keresztül

A Hotbeten egyelőre nem érhető el alkalmazás, viszont a mobilra optimalizált weboldal segítségével nyomon tudja követni a mobil Hotbet fogadásokat. Nincs is más dolga, mint kiválasztani ezt a menüpontot, kikeresni a választott meccset és megtenni a tétet.

Az élő fogadások egyik nagy előnye, hogy valós időben követhető a mérkőzés, amire fogadni szeretne. Ez úgy működik, hogy a fogadása részleteit még akár menet közben is módosíthatja vagy megváltoztathatja, attól függően, hogy éppen milyen események zajlanak. És nem csak a Hotbet mobil eredményekre, hanem szinte bármilyen eseményre lehet fogadni, pl. futballban a sárga lapok vagy a kiállítások számára. Néhány fogadható sport a kínálatból:

 • futball;
 • snooker;
 • golf;
 • motorsportok;
 • baseball.

A teljes kínálatot felfedezheti a mobil böngészős oldalon, amely ennél sokkal többet is tartogat.

 

Hotbet mobil oldal: egyéb funkciók

Bár alkalmazás nem érhető el, de a mobil Hotbet oldal számos olyan funkciók kínál, amivel felveheti a versenyt a legjobb appokkal.

Felhasználói beállítások

A legjobb oldalak lehetőséget biztosítanak arra, hogy a felhasználók legalább minimálisan testre szabhassák a felületet, amit használnak. Például a Hotbet mobil fogadásokat úgy tehetik meg, hogy beállíthatják, az oldalt milyen nyelven és milyen pénznemben szeretnék megjeleníteni, illetve elérhető lehet a világos és a sötét mód is és a Hotbet eredmények mobilon.

Feedback és értékelési lehetőségek

A Hotbet appnak biztosítania kell egy könnyen elérhető és használható felületet a felhasználók számára, ahol visszajelzéseket adhatnak és értékeléseket írhatnak. Ez lehetőséget biztosít a felhasználóknak, hogy megosszák tapasztalataikat, véleményüket és esetleges javaslataikat. Ezt az ügyfélszolgálaton keresztül lehet megtenni.

Kompatibilitás különböző eszközökkel

Az oldalnak optimalizáltnak kell lennie különböző mobil eszközökön, beleértve az okostelefonokat és táblagépeket is. A különböző képernyőméretekhez való alkalmazkodás mellett a Hotbet alkalmazásnak az egyes eszközök által kínált egyedi funkciókat is ki kell használnia.

 

Be- és kifizetési módok a Hotbet mobil appon

A Hotbet mobil alkalmazás egyelőre nem érhető el, így fizetésre a weboldalt vagy a mobilra optimalizált változatot tudjuk használni. Mind a kettő esetében a legjobb és legnépszerűbb fizetési módok közül tud válogatni, melybe a bankkártyától kezdve a kriptovalutákig szinte az összes ismert mód beletartozik. A listán a legnépszerűbbeket találhatjuk:

 • Mastercard;
 • Visa;
 • Payz;
 • Skirll;
 • Bitcoin;
 • Tether;
 • Ethereum;
 • Neteller;
 • Rapid;
 • MiFinity;
 • Binance;
 • Interac;
 • JCB;
 • PayRedeem;
 • banki átutalás.

Be-és kifizetések esetén is érdemes figyelembe venni, hogy minimum és maximum összegeket is megadhatnak egyes fizetési módok esetén. Ezt sokszor befolyásolják a különböző bónuszok is, mindig tájékozódjon előre.

 

Ügyfélszolgálat

A Hotbet oldalának egyik legjobb funkciója nem is a játékok illetve fogadási lehetőségek között keresendő, hanem az ügyfélszolgálatnál. Gyors, körültekintő, szakképzett munkatársak várják, hogy ügyes-bajos dolgaikkal hozzájuk forduljanak a játékosok.

Ezt e-mailben és élő chaten keresztül tehetik meg. Mind a két funkció elérhető a mobilra optimalizált változatban is, így az alkalmazás hiánya ellenére nincs szükség arra, hogy mindig számítógépe közelében legyen, ha valami problémája akad.

Miután elküldte kérdését vagy problémáját, e-mailben általában 24 órán belül jelentkezni fog a munkatárs, hogy segítsen, élő chat esetén pedig még ennyit sem kell várni, ugyanis ott szinte azonnal választ kaphat.

 

Hotbet mobil oldal: előnyök és hátrányok

Pluszok
 • interaktív funkciók;
 • jól optimalizált;
 • táblagépeken is elérhető.
Mínuszok
 • a kis képernyő nem mindenki számára lehet ideális a sportfogadási élmény során.
GYIK Gyakran Ismételt Kérdések