100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás
Boomerang-bet mobile Boomerang-bet mobile

A TippmixPro mobil alkalmazás értékelése Android és iOS rendszereken

Fogadási alkalmazások

Mivel manapság a legtöbb ember az okostelefonjával fér hozzá az internethez, a platformok ehhez igazodva alkalmazásokat hoztak létre, amelyek kifejezetten ezekre a mobil eszközökre vannak kitalálva, ezáltal zökkenőmentes felhasználói élményt téve lehetővé, amely máskülönben nem lenne lehetséges, ha a felhasználók weboldalakon keresztül érnék el az adott szolgáltatót.

 

Felhasználói élmény

Pontosan mitől is felhasználóbarátabb egy alkalmazás használata telefonon, mint a webhelyek böngészése? Először is az alkalmazások egyszerűsítik a felhasználást, csak arra fókuszálva, ami egy mobil eszközön keresztül érhető el. Ezen felül a kisebb képernyőhöz alkalmazkodva más felbontásban mutatják be a funkciókat, hatékonyabb interakciót biztosítva.

A Tippmix Pro alkalmazásnál sincsen ez másképp. A kezdőképernyőről való gyors hozzáférésnek köszönhetően továbbál szükségtelenné válik az ismételt bejelentkezés vagy a böngészőbe való cím beírása. Az úgynevezett push értesítések pedig valós időben képesek tájékoztatni a felhasználókat testreszabott és dinamikusabb felhasználó élményt nyújtva ezáltal. Ennek köszönhetően, a TippmixPro eredmények mobilon könnyebben elérhetőek mint a hivatalos honlapon keresztül.

 

Hogyan lehet letölteni a TippmixPro mobil alkalmazásait?

Letölteni a TippmixPro mobil alkalmazásait, sportfogadasok.tv

Fontos megemlíteni, hogy az alkalmazásokat kizárólag hivatalos forrásokból szabad letölteni, mivel számos hamis applikáció kering az interneten. Ezeket csalásra használják és leginkább az androidos appokra tekintettel releváns, mivel az Apple-nél minden applikáció csak és kizárólag az App Store-on keresztül kerülhet piacra. Sok esetben segítségünkre lehetnek az összefoglaló és tanácsadó oldalak, ahol ellenőrzik az adott szolgáltató applikációit.

 

Hogyan lehet letölteni a TippmixPro app mobil alkalmazását androidon?

A TippmixPro alkalmazás a Szerencsejáték Zrt. hivatalos mobil applikációja, amely androidos készülék esetén direkt a TippmixPro honlapjáról tölthető le. A Google jelenleg nem támogatja a szerencsejátékokat a saját áruházában, ezért kell az appot a innen letölteni.

  1. Az oldalon a “Töltsd le androidra” gombot megnyomva letöltjük a szükséges fájlt telefonunkra
  2. Telepítjük
  3. Az “Ismeretlen forrásokat” engedélyezzük

 

Hogyan lehet letölteni a TippmixPro app mobil alkalmazást iOS-en?

A TippmixPro app alkalmazás letöltése Iphone-ok esetében sokkal egyszerűbb, mivel az App Store-on keresztül történik, mint bármely más alkalmazás.

2 opció létezik:

  • Vagy a TippmixPro honlapján keresztül jutunk oda a “Töltsd le az App Store-ból” gombra nyomva
  • Vagy direkt keresünk rá az App Store-ban TippmixPro néven
GYIK TippmixPro mobil alkalmazás: gyakran ismételt kérdések