100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás

Powbet Áttekintés

4.3/5
100% üdvözlő bónusz
Lejátszás
Hogyan készülnek az ismertetők?
Bónusz
Üdvözlő bónusz 35.000 HUF
A Powbet a 2021-es bevezetést követően a magyarországi online sportfogadások legújabb tagja. Annak ellenére, hogy egy új márka, a sportfogadás…
Pluszok
 • 10% pénzvisszatérítési bónusz
 • Átfogó VIP rendszer
 • Gyors fizetések
 • Lóverseny piac lefedettség
Mínuszok
 • Nincs dedikált alkalmazás telefonhoz
 • Nincs stream közvetítés

A PowBet 2021-ben új belépő az online sportfogadások világába. A Powbet egy innovatív online kaszinó és sportfogadási oldal. Itt a játékosok több ezer élő és meccs előtti tornát és versenyt élvezhetnek. A PowBet áttekintése a márka összes kulcsfontosságú szegmensére összpontosít. Részletes információkat ad a bónuszokról, fogadási lehetőségekről, banki megoldásokról és mobil élményről.

Powbet megbízhatóság

A PowBet az új fogadóirodák magyarországon, egy legális szerencsejáték oldal Curacao kormányának engedélyével és felhatalmazásával. A márkát egy ciprusi székhelyű cég üzemelteti. Azok, akik egy új sportfogadási oldalhoz, például a Powbethez való csatlakozáson gondolkodnak, aggályosak lehetnek. A webhely licencelésének módja garantáltan biztonságos. A magyarországi játekosok nagyon megbízhatónak és áttekinthetőnek tartják a web oldal használatát.

Licencük mellett a Powbet SSL-titkosítási technológiát, hiteles fizetési módokat és véletlenszám-generátort is alkalmaz. Azt is megállapítottuk, hogy a sportfogadási szorzók és bónuszok tisztességesek voltak, és minden feltétel könnyen hozzáférhető.

Azt tapasztaltuk, hogy a szerencsejáték-eszközök azonnal elérhetővé váltak, amint a játékosok ellenőrizték a számláikat.

Powbet üdvözlő bónusz

A Powbet üdvözlő bónuszához nincs szükség promóciós kódra, és 100 százalékban megegyezik az első befizetésévell, tehát a maximális bónusz 35.000 Forint lehet. A minimális befizetés összege egy bónuszhoz 3000 Forint. Ne használja a Skrillt vagy a Netellert a befizetéshez, különben nem jogosult az üdvözlő bónuszra.

A Powbet üdvözlő bónusz csak akkor érhető el, ha a befizetett összeget egyszer már felhasználta fogadásra. A kezdő bónuszhoz szükséges összes tétnek legalább 1,50-es szorzóval kell rendelkeznie. A bónuszt azonban nem kapja meg automatikusan, kapcsolatba kell lépnie a Powbettel élő chaten vagy e-mailben. Az ügyfélszolgálati csapat ezután ellenőrzi, hogy megfelel-e az összes előírt követelménynek, és ha igen, akkor a bónusz az Öné lesz.

Powbet promóciók

Más promóciókat is találtunk a Powbetnél, amikor áttekintettük az oldalt:

 • 10 százalékos bónusz pénzvisszatérítés– Minden héten visszaigényelheti sportfogadási veszteségének 10 százalékát bónusz pénz formájában. A kvalifikációs időszak éjféltől, vasárnaptól vasárnapig tart. A pénz-visszatérítést támogatáson keresztül kell igényelni, és a bónusz pénzt háromszor kell megforgatni, mielőtt visszavonhatóvá válik.
 • 50 százalékos heti újratöltési bónusz– Ezt a bónuszt csak minden heti első befizetéskor igényelheti, és a befizetés felét éri, bónuszpénzben fizetve. A feltételek pontosan megegyeznek az üdvözlő bónuszéval, azzal a különbséggel, hogy a fogadási elvárás nyolcszorosára emelkedik.

Powbet Magyarország

Powbet Regisztráció

A regisztrációs folyamat egyszerűen végrehajtható a Powbetnél. Adja meg e-mail címét és telefonszámát, majd válassza ki bejelentkezési nevét és jelszavát. Ha ezt megtette, kattintson ismét a „Következő lépés” gombra. Az utolsó lépésben meg kell adnia vezeték- és utónevét, születési dátumát, nemét és címét. Jelölje be az Általános Szerződési Feltételek négyzetet, és kattintson a “fiók létrehozása” gombra.

Powbet Be és kifizetések

A Powbetnél számos fizetési lehetőség áll rendelkezésre, beleértve a Visa és Mastercard kártyákat, az eWalleteket és még a kriptovalutákat is: Mastercard, Visa, Bitcoin, Paypal, Skrill, Neteller, Paysafecard, stb.

Bár sokféle befizetési mód áll rendelkezésre, azt tapasztaltuk, hogy a módszerek többsége díjmentes maradt, azonnal feldolgozták őket, és a minimális befizetés 3000 huf körül kezdődött.

Powbet Fizetési mód

Min. befizetés

Max. befizetés

Feldolgozási idő

Min. kifizetés

Max. kifizetés

Feldolgozási idő

VISA/Mastercard

3000 Forint

Ingyenes

Azonnali

3000 Forint

5000 euró

3-5 nap

Banki átutalás

3000 Forint

Ingyenes

Azonnali

3000 Forint

5000 euró

5-7 nap

Neteller/Skrill

3000 Forint

Ingyenes

Azonnali

3000 Forint

5000 euró

24 óra

Paysafecard

3000 Forint

Ingyenes

Azonnali

3000 Forint

5000 euró

n/a

ecoPayz

3000 Forint

Ingyenes

Azonnali

3000 Forint

5000 euró

24 óra

Bitcoin

3000 Forint

Ingyenes

Azonnali

3000 Forint

5000 euró

24 óra

Powbet Sportfogadás

A Powbet fogadási felülete olyan, amelyet minden sportfogadási felhasználó ismer már. A főmenü lefedi az összes vezető európai ligát. A rivaldafényben a tenisz és a profi sportbajnokságok állnak. A futball után itt a kosárlabda, a röplabda és a jégkorong, ezt követi az e-sport, a virtuális futball és a kosárlabda. A lóverseny fogadás külön szekciója van. Az összes lóverseny-információt a Latrobet, egy lóverseny-adatszolgáltató biztosítja.

Powbet élő fogadás

A Powbet online sportfogadó egy jelentős élő fogadási részt kínál. Bármelyik sportra kattintva kiszűrheti azokat az eseményeket, amelyek nem érdeklik, vagy megtekinti a teljes skálát. Bármilyen élő fogadás megtétele ugyanúgy történik, mint bármely fogadás a helyszínen. Csak kattintson a fogadni kívánt eredmény szorzójára, hogy átvigye azt a szelvényére, majd válassza ki a tétjét a fogadás véglegesítéséhez.

Powbet Esélyek és piacok

A Powbet nem kínál annyi piacot, mint néhány más sportfogadási oldal, amelyekkel találkoztunk, különösen a legnagyobb nemzetközi márkák. Ez azonban nem jelenti azt, hogy figyelmen kívül kell hagynia a Powbet által kínáltakat – távolról sem. Az itt lefedett fő sportok a labdarúgás, a kosárlabda, a tenisz, az asztalitenisz és a röplabda. A lóverseny-fogadási oldalak rajongói örülni fognak, ha megtudják, hogy a lóversenyzés is nagyon jól lefedett, és külön részleggel is rendelkezik.

Kicsit mélyebbre kell ásnia, hogy más piacokat találjon, de ezek is elérhetők. Van egy teljes A-Z lista az alpesi síeléstől egészen a vízilabdáig. Az e-sportról is csúcsminőségű a lefedettség, valamint fogadási lehetőségek állnak rendelkezésre olyan sportfogadás online, mint az Oscar-díj és a politikai események.

Powbet Összefoglaló

Rengeteg jó dolog van a Powbetben, és különösen az ötletes VIP rendszerben, a 10 százalékos pénz-visszafizetési lehetőségben, a piacok skálájában, a fizetési lehetőségek számában és az oldal általános kialakításában. Összességében pozitívnak találtuk a Powbetnél szerzett tapasztalatainkat, és biztosak vagyunk benne, hogy Ön is meg lesz elégedve azzal, amit az oldalon talál.

Ratings
Összessített Értékelés
4.3/5
 • Méltányosság és Bizalom
  4/5
 • Játékok és Szoftver
  4/5
 • Bónuszok és Promóciók
  5/5
 • Ügyfélszolgálat
  4/5