Üdvözlő bónusz 270% egyezés 20 000 BCD-ig
Fogadás

A legjobb e-sport fogadási oldalak Magyarországon

Nem kétséges, hogy az elmúlt néhány évben az e-sportok és az e-sport fogadás népszerűsége az egekbe szökött. Sok millió dolláros pénzdíjakat tűznek ki az egyes tornákra n, sok tízezren követik a legjobb e-sportok meccseit és a fogadási oldalakon már külön kategória alatt érhetőek el a különféle League of Legends, CS:GO vagy éppen Fortnite fogadási lehetőségek.

esports, sportfogadasok.tv

E-sport fogadási oldalak listája

Nazadnje posodobljeno 12 március, 2023
Értékelés Fogadóiroda Bónusz Szerezz bónuszt
1
4.5/5
Üdvözlő bónusz 270% egyezés 20 000 BCD-ig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
2
4.5/5
AKÁR 35,000 FT ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ ÓNUSZ
LejátszásOlvasd el a bemutatót
3
5/5
100% üdvözlő bónusz az első befizetésre akár 35 000 Ft értékig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
4
5/5
Üdvözlő bónusz 35.000HUF
LejátszásOlvasd el a bemutatót
5
5/5
100% Üdvözlő bónusz + 4.000FT Free Bet
LejátszásOlvasd el a bemutatót
6
4.8/5
AKÁR 160.000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ ÓNUSZ
LejátszásOlvasd el a bemutatót

Nem kétséges, hogy az elmúlt néhány évben az e-sportok és az e-sport fogadás népszerűsége az egekbe szökött. Sok millió dolláros pénzdíjakat tűznek ki az egyes tornákra n, sok tízezren követik a legjobb e-sportok meccseit és a fogadási oldalakon már külön kategória alatt érhetőek el a különféle League of Legends, CS:GO vagy éppen Fortnite fogadási lehetőségek. A következőkben megnézzük közelebbről az e-sportok világát, megmutatjuk mi is a betting e-sport, azaz az e-sport fogadás, megnézzük a legjobb bukmékereket és még fogadási tippeket is adunk!

Amit az e-sportokról tudni kell

Az e-sportokat alapvetően számítógépes játékokkal játszák , az e-sport betting pedig az ezen játékokra való fogadást jelenti. Azért ilyen népszerű , mert az e sport betting lehetőségei között aztán tényleg megtalálható minden: online multiplayer szerepjátékok, lövöldözős játékok vagy éppen sportjátékok.

Az elmúlt években Magyarországon is kifejezetten népszerűvé vált az e sport, számtalan e-sport klub jött létre és ma már minden magyar online sportfogadási oldal kínál fogadási lehetőségeket e-sportokra. A fogadások menete teljesen ugyanúgy működik, mint hagyományos sportoknál, viszont pluszként szinte minden e-sport eseményt élőben ingyen követhetünk a bukmékereknél.

Hogyan fogadhatsz e-sportokra online?

Manapság már könnyű dolga van annak, aki esportokra akar fogadni. Az e-sport Magyarországon is kifejezetten népszerű, így nagyjából minden online sportfogadási oldalon külön szekcióban találhatjuk meg ezeket a fogadási eseményeket. E gy e-sport fogadást pedig kifejezetten könnyű megjátszani, a következő lépéseket kell elvégezni :

 1. Keressünk egy legális, megbízható online sportfogadási oldalt az e sportfogadás tippjeinkhez!
 2. Ha megtaláltuk ezt az oldalt, akkor regisztráljunk a megfelelő adatok megadásával és egy fiók létrehozásával!
 3. Regisztráció után rögtön érdemes azonosítani is magunkat, hiszen enélkül majd nem fogunk tudni kifizetést kezdeményezni.
 4. Ezután keressük fel az e sport szekciót a bukmékernél!
 5. Válasszuk ki a nekünk kedves fogadási eseményt és a fogadni kívánt kimenetelt!
 6. A szorzójára kattintva máris a szelvényünkre kerül az adott fogadás!
 7. Ezután már csak egy tétet kell megadni és játékba is küldhető a szelvény – vagy egy újabb eseményt is hozzáadhatunk, hogy kötéses fogadást hozzunk létre.

Top 5 e-sport fogadási oldal magyar nyelven

A legjobb e-sport fogadási oldalak kiválasztása létfontosságú, ha sikeres fogadók szeretnénk lenni és el szeretnénk kerülni a csalódásokat . Rengeteg energiát spórolunk meg Rengeteg energiát spóroltunk meg , hiszen összegyűjtöttük és áttekintettük a legtöbb online esport fogadási oldalt. Bemutatunk most 5 kiemelkedően jó oldalt az esport betting sites listánkról!

 • 1

  Rabona bukméker az e-sport fogadásokhoz

  A best e-sport betting site címért egyértelműen versenyben lévő bukmékerről van szó, ahol a főmenüben található e-sport kategória alatt fogadhatunk számtalan eseményre, úgy Starcraft, LoL, CS:GO, Valorant vagy éppen Wild Rift vonatkozásában. És még kriptovalutákkal is fizethetünk!

  rabona, sportfogadasok.tv
 • 2

  Librabet bukméker az e-sport fogadásokhoz

  Ez az e-sport fogadási oldal minden i pillanatban e-sport fogadási eseményeket kínál beleértve az élő fogadásokat is, amelyek között a legnépszerűbbek mellett a kevésbé ismert sportokat is megtalálju k – és remélhetőleg hamarosan jön az Excel e-sport is!

  Librabet, sportfogadasok.tv
 • 3

  Hot.Bet bukméker az e-sport fogadásokhoz

  Nagyon igényes, átlátható felülettel vár minket a Hot.Bet online sportfogadási oldala, ahol minden e-sport eseményt élőben is közvetítenek az e-sport live ablakban a fogadási események és statisztikák mellett. Iitt megtalálunk minden olyan e-sportot !

  hotbet, sportfogadasok.tv
 • 4

  Bet365 bukméker az e-sport fogadásokhoz

  Talán be sem kell mutatni az e-sport rajongóknak ezt a fogadóirodát, ahol sok tucat e-sport fogadási esemény érhető el folyamatosan, részletes statisztikákkal és élő közvetítéssel együtt. A megbízhatóság és a stabilitás pedig itt egyáltalán nem lehet kérdés.

  Bet365, sportfogadasok.tv
 • 5

  Fezbet bukméker az e-sport fogadásokhoz

  Kifejezetten erős kínálatot biztosító trendi bukméker, ahol valamivel több e-sport eseményt fogunk találni a kínálatban, mint másoknál. De ugyanúgy megvan itt is a LoL, a Dota 2, a CS:GO vagy éppen a Valorant, úgyhogy unatkozni nem fogunk ezen a fogadási oldalon sem, amely egyébként kriptovalutát elfogadó bukméker.

  FezBet, sportfogadasok.tv

E-sport fogadások Hasznos tippek (stratégiák)

Az e-sport fogadások azért kifejezetten népszerűek és egyben ajánlottak mindenki számára, mert ebben a világban tényleg mindig van mire fogadni. Rengeteg különféle e-sport játék torna, van külön e-sport liga pro játékosokkal, úgyhogy még azt sem mondhatjuk, hogy amatőrökre kellene fogadni. Viszont jól csinálni az e-sport fogadást nem egyszerű, ezért a következőkben megmutatjuk azokat az alapvető taktikákat, stratégiákat, amelyeket mindenkinek ismernie kell!

 • Soha ne fogadjunk úgy e-sportra, hogy nem ismerjük magát a játékot! K ezdjünk el játszani magunk is egy kicsit a játékkal, előzetesen nézzünk meg videókat és olvassuk át a szabályokat! C sak a szorzó alapján játszani igazi szerencsejáték.
 • Nagyon sok e-sport létezik, nem érdemes mindenbe beleugrani, válasszunk ki 2-3 olyan sportot, amiben elmélyedünk, megtudjuk, hogy kik a legerősebb játékosok és legjobb csapatok és utána ebben már tényleg profit lehetünk!
 • Kevés az óriási meglepetés a legjobb e-sport tornákon, ami azt jelenti, hogy más sportokkal ellentétben itt nem annyira javasolt a tornák első szakaszában az igazán nagy esélyesek ellen fogadni.
 • Az élő fogadás az e-sportok esetén is ajánlott, hiszen a legtöbb e-sportban több pályán, térképen zajlanak a küzdelmek a győztes meghatározásához. Így pedig egy térkép, pálya után több esélyünk van felmérni az erőviszonyokat, mint meccs előtti fogadásban.

Legnépszerűbb e-sport fogadási piacok

Az e-sport fogadás vonatkozásában nem véletlenül írtuk azt, hogy mindenkinek el kell mélyednie az adott játék szabályaiban. Minden e-sportnál más és más fogadási piacok léteznek, amelyeket csak úgy tudunk jól használni, ha ismerjük is őket. A következők a legnépszerűbb e-sport fogadási piacok:

 • Végső győztesre vonatkozó piac: azt tippeljük meg, hogy melyik csapat nyeri meg az adott meccset.
 • Hendikepes fogadási piac: hasonló a hagyományos sportfogadáshoz, arra tippelhetünk, hogy előnnyel vagy hátránnyal indulva egy csapat mire lesz képes.
 • Térképekre/pályákra vonatkozó piacok: arra tippelünk, hogy egy adott pályán melyik csapat nyerhet.
 • Alatta/felette: játéktól függően tippelünk valamilyen szám alá vagy fölé, mint mondjuk ölések száma vagy megtalált ládák száma (Fortnite).

Élő fogadások az e-sportra

E-sportok esetén is használhatjuk az élő fogadás lehetőségeit a bukmékereknél, amelyhez kifejezetten segítség az, hogy nem csak 1-2 bukméker, de a legtöbb megbízható e-sport fogadási oldal élő közvetítést biztosít legalább néhány e-sport mérkőzéshez. Az élő fogadásban együtt élhetütjük meg a meccset, ráadásul a szorzók is úgy változnak, ahogy éppen változnak az események – valaki nyer egy pályát, előnybe kerül egy térképen és így tovább. Élő fogadásban is ugyanazok a piacok érhetőek el a fogadásokhoz, mint a meccsek előtti fogadásban, így ha ismerjük az adott e-sportot, akkor az élő fogadás nagyszerű lehetőséget jelent!

Népszerű e-sport események, amelyekre fogadni lehet

Ma már szinte mindig zajlik egy komoly pénzdíjazású vagy valamilyen régiós bajnoki címért zajló e-sport játéktorna valahol, főleg, ha az összes e-sport tornáját vizsgáljuk. Ezek között van tényleg kiemelkedően népszerű és komoly pénzdíjjal rendelkező, ezek közül mutatunk most meg néhányat.

 1. League of Legends World Championship: talán az egyik legnagyobb mind közül, a legtöbb nézőt és a legnagyobb nyereményeket ez a világbajnokság birtokolja. A tornát maga a játék fejlesztője, a Riot Games szervezi minden évben és a világ 24 legjobb LoL csapata indul rajta. Idekerülni pedig regionális versenyeken elért eredményekkel lehet.Kifejezetten nagy pénzdíjak várnak a legjobbakra, ennek megfelelően itt igazán erős meccseket lehet találni fogadásokhoz is.
 2. Fortnite World Cup: a Fortnite világában ez számít a legnagyobb e-sport viadalnak, ahol tényleg a játék legjobbjai tűnnek fel és itt maga a játék fejlesztője biztosítja a komoly pénzdíjat. Bőven lehet itt izgalmakat találni a szurkolóknak és fogadóknak is, hiszen itt már azért komoly tornákat nyerő játékosok küzdenek egymással
 3. OverWatch World Cup: aki ismeri az OverWatch játékát, az tudja, hogy a világkupánál nincs nagyobb verseny jelenleg ebben a játékban. Minden évben a BlizzConon, a fejlesztő által rendezett éves fesztiválon kerül megrendezésre és az egyes regionális selejtezők legjobbjai meccselnek meg a világ legjobb OverWatch játékosa címért
 4. Call of Duty League Championship: a legjobb Call of Duty játékosok jönnek össze ezen a tornán, hogy megküzdjenek egymással a kifejezetten magas pénzdíjért
 5. Dota 2 The International: ennél nagyobb torna nincs a Dota 2 világában, úgyhogy a fogadóknak is ott kell lennie a játék legnagyobb megmérettetésén. Ez ugyanis az adott év Dota 2 évadát lezáró verseny, azokat hívják meg ide, akik a regionális viadalokon és a Major tornákon nyerni tudtak.

 

A legjobb e-sport fogadási odds

Az e-sport betting szorzói is pontosan ugyanolyanok, mint amilyeneket a hagyományos sportoknál már megszokhattunk. Az adott kimenetel bekövetkezésének valószínűségét mutatják meg valamilyen formában. Ez a forma lehet:

 • Tizedesjegyes változat: ilyenkor a szorzó tizedesjegyes formában van megadva, mint például egy 2. 1-es szorzó, ezt kell aztán összeszoroznunk a tétünkkel, hogy megkapjuk a várható nyereményünket
 • Törtes szorzó: ebben az esetben a megtett téthez képest mutatja meg a megnyerhető összeget, mint mondjuk a 3/2
 • Amerikai szorzó: itt előjeles háromjegyű számokat találhatunk, mint mondjuk -200. Ez azt jelenti, hogy 200 dollárt kell feltennünk 100 dollár megnyeréséhez. +200 pedig azt jelent i, hogy 200 dollárt nyerhetünk 100 dollár feltételével.

A 3 legjobb mobilalkalmazás e-sport fogadásokhoz Magyarországon

Az e-sport fogadás esetén különösen fontos, hogy az általunk választott online fogadóiroda biztosítson mobilos elérhetőséget is, hiszen rengeteg e-sport esemény magyar idő szerint mondjuk este és éjszaka zajlik, ilyenkor nem szívesen van az ember a gép előtt. Mi már összegyűjtöttük a legjobb mobilalkalmazásokat e-sport fogadásokhoz, ezek közül mutatunk most meg párat!

Unibet bukméker az e-sport fogadásokhoz

Ez a bukméker kifejezetten arról ismert, hogy élő közvetítést is biztosít a sporteseményekhez. A kifejezetten jó minőségű natív mobil applikációnak köszönhetően ezt pedig mobilról is élvezhetjük, ahogy fogadni is fogadhatunk a kisképernyőről.

CampoBet bukméker az e-sport fogadásokhoz

Ez a bukméker nagyszerű választás e-sport fogadásokhoz is, ráadásul kifejezetten hatékonyan és jól optimalizálta weboldalát a mobil készülékekhez is, így a fogadásainkat Android vagy éppen iOS operációs rendszerű telefonról is gond nélkül játékba tudjuk küldeni.

Betfair bukméker az e-sport fogadásokhoz

A világ vezető fogadási tőzsdéjén nem csak kifejezetten jó szorzókat találhatunk az e-sport eseményekhez, de élő közvetítéseket is. Ezeket pedig élvezhetjük a natív Betfair mobil applikáció segítségével is, ami lehetővé teszi például azt is, hogy befizetést teljesítsünk mobilról.

 

Fizetési módok az e-sport fogadásokhoz

Amikor e-sport fogadás opcióban gondolkodunk, akkor nem csak az számít, hogy milyen bukmékert választunk, hanem az is, hogy ide milyen módon teljesíthetünk befizetést és igényé lhetünk kifizetést. Ha az alábbi fizetési módok közül legalább három nem érhető el egy bukmékernél, akkor érdemes átgondolni, hogy jót választottunk-e:

 1. Bankkártyák: ma már bankkártyás fizetés alapvető, tehát Maestro, VISA és MasterCard kártyák használatára kell, hogy legyen lehetőség
 2. Banki átutalás: nehézkes és lassú fizetési mód, ugyanakkor nagyon megbízható ezért sokan még mindig keresik
 3. E-pénztárcák: egy e-sport fogadó számára az alapvető választás, ebből legalább néhánynak elérhetőnek kell lennie, mint Neteller, Skrill vagy éppen PayPal
 4. Kriptovaluták: napjaink új trendje, a Bitcoin vagy éppen Ethereum gyors, olcsó és decentralizált fizetést tesz lehetővé

 

Author
Aladár Kollár
Több mint 5 éve dolgozom szerzőként a fogadásban. Már főiskolai tanulmányaim alatt rájöttem, hogy a hobbim a sporttanácsadás, előrejelzések, fogadócégek elemzése. Biztos vagyok benne, hogy tudásom segíteni fog a kezdőknek abban, hogy gyorsan eligazodjanak a fogadások világában!
Cikk értékelés
4/5
1 szavazat
GYIK E-sport GYIK