Üdvözlő bónusz 270% egyezés 20 000 BCD-ig
Fogadás

A legjobb virtuális sport fogadási oldalak Magyarországon

sportfajok

A v-sport fogadás vagy a virtuális sportfogadás világa csak az elmúlt években lett igazán népszerű az online sportfogadás világában. A v-sportfogadás során olyan virtuális sporteseményekre fogadhatunk, amelyeken a játék menetét, az eseményeket és az eredményt véletlenszám-generátor határozza meg. Ez áll a különféle sportfogadási lehetőségek közül legközelebb a szerencsejátékokhoz, hiszen itt tényleg a véletlen határozza meg a a meccsek eredményét. A következőkben megmutatunk mindent részletesen a v-sportok világáról, megmutatjuk a legjobb fogadási oldalakat és fogadási tippeket is megosztunk!

 

Hogyan fogadhat v sportra online?

A v-sport fogadas pontosan úgy működik, mint a hagyományos sport fogadás, azzal a nagy különbséggel, hogy a virtuális sportoknál egy szoftver fogja meghatározni az eseményeket és a végeredményt is. A fogadásunkkal azt próbáljuk meg megtippelni, hogy egy esemény bekövetkezik-e és milyen eredmény születik a sporteseményen.

A v-sport Magyarországon is nagyon népszerű, így ma már minden valamire való bukmékernél bőven vannak v-sport események is. Nagy előnye a virtuális sportfogadásnak, hogy ezek a virtuális események nagyjából minden percben indulnak, éjjel-nappal, szóval többé nem kell várnunk arra, hogy elkezdődjön a hétvégi forduló, mert bőven van v sport labdarúgás esemény is.

 

Hogyan fogadhat virtuális sportokra online?

A v-sport fogadások megkötése teljesen ugyanúgy működik, mint a hagyományos sportoknál, szóval igazából nem fog túl sok időt igénybe venni egy szelvény játékba küldése. A következő lépéseket kell ehhez megtennünk:

 1. Keressünk egy megfelelő online fogadóirodát, amely megbízható, legális és bőven kínál virtuális sportokat, így például virtuális foci fogadás vagy v-sport kosárlabda eseményeket!
 2. Regisztráljunk ezen az oldalon a személyes adataink, így például a nevünk, lakcímünket vagy éppen telefonszámunk megadásával!
 3. Regisztráció után érdemes azonnal azonosítani is magunkat, hogy ne legyen később gond, amikor nyereményt akarunk kifizetni.
 4. Ezután már bent vagyunk az adott v-sport bukmékernél, már csak egy befizetést kell teljesítenünk az elérhető fizetési módok valamelyikén.
 5. Ha megjelent az egyenlegünkön a befizetni kívánt összeg, akkor keressünk egy izgalmas v sport fogadási eseményt, majd kattintsunk a megfogadni kívánt kimenetel szorzójára!
 6. Ezzel ez az esemény felkerül a jobb oldalon megjelenő szelvényünkre
 7. Adjuk meg a tétet vagy tegyünk még további eseményeket is a szelvényre, majd küldjük játékba a szelvényt!

 

A legjobb fogadási oldalak összehasonlítása

Bukmékerek

Sports

Üdvözlő bónusz

Élő fogadások

Fogadási alkalmazás

Minimális befizetés

Minimális visszavonás

Sportaza, sportfogadasok.tv

50+

AKÁR 35,000 FT ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ ÓNUSZ

Igen

Igen

10 EUR

10 EUR

bcgame

40+

Üdvözlő bónusz 270% egyezés 20 000 BCD-ig

Igen

Nem

Nem alkalmazható

Nem alkalmazható

20bet, sportfogadasok.tv

30+

Üdvözlő bónusz 35.000HUF

Igen

Igen

10 EUR

10 EUR

22bet, sportfogadasok.tv

30+

Üdvözlő bónusz 35.000HUF

Igen

Igen

10 EUR

10 EUR

mostbet, sportfogadasok.tv

20+

AKÁR 160.000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ ÓNUSZ

Igen

Igen

2 EUR

2EUR

Bet365, sportfogadasok.tv

40+

AKÁR 15.000 FT FOGADÁSI KREDIT

Igen

Nem

10 EUR

10 EUR

 

Top 5 v-sport fogadási oldal magyar nyelven

A v-sport fogadás kifejezetten népszerű lett az elmúlt években, így ma már szinte minden online sportfogadás oldalon elérhetőek v-sport események. Ö sszegyűjtöttük a legjobb v-sport bukmékereket és most megmutatunk közülük ötöt!

Campobet bukméker az v-sport fogadásokhoz

Ez a bukméker kifejezetten erősnek számít a virtuális sport fogadásában, hiszen itt aztán lehet fogadni virtuális focira, v-sport kosárlabda, v tenisz és további egyéb sportok eseményeire is. A meccsek pedig nagyjából minden percben indulnak, szóval bőven fogunk fogadási eseményt találni.

22bet bukméker az v-sport fogadásokhoz

A 22Bet teljesen korrekt virtuális sportfogadási kínálattal várja a fogadókat, hiszen közel egy tucat különféle sportág eseményeire fogadhatunk, közte például agár-vagy lóversenyre is. Ezekhez az eseményekhez pedig mindig jó minőségű virtuális élő közvetítés is tartozik.

LVBET bukméker az v-sport fogadásokhoz

Az LVBET egy feltörekvő, megbízható online sportfogadási oldal, amelynél mobilra optimalizált felület segítségével nagyjából bárhonnan és bármikor játékba küldhetünk virtuális fogadási szelvényeket a rengeteg különféle v-sport esemény valamelyikére, közte például baseballra vagy motorsportra.

Bet365 bukméker az v sport fogadásokhoz

A Bet365 bukmékerét nem lehet kihagyni a legjobb online v-sport bukmékerek listájából, hiszen külön menüpont alatt kínál éjjel-nappal rengeteg különféle virtuális sporteseményt. Ezekhez pedig tabellák, statisztikák és élő közvetítés is elérhető.

Sportaza bukméker az v sport fogadásokhoz

Ez egy relatíve új fogadási oldalnak számít a sportfogadási piacon, de a Virtuals menüpont alatt tíznél több különféle sport virtuális eseményeire kínál jó szorzók mellett fogadásokat. Így többféle labdarúgó liga mellett tippelhetünk teniszre, kosárlabdára, asztaliteniszre és motorsportokra is.

 

V-sport fogadások Hasznos tippek

A virtuális sportok manapság a legnépszerűbb trendek egyikének számítanak az online sportfogadás világában. Alapvetően ez a fajta sportfogadás számít leginkább szerencsejátéknak, hiszen itt véletlenszám-generátor alapján működik az eredmények meghatározása. Tehát mielőtt fogadni akarunk virtuális sportokra, tisztában kell lennünk vele, hogy a v-sport mit jelent. B ár ez eléggé szerencsejátéknak számít, van néhány olyan dolog, amivel növelhetjük nyerési esélyeinket:

 • Mindenképpen értsük meg, hogyan működik a véletlenszám-generátor által meghatározott eredmény. Ha erre felkészülünk, akkor nem fog meglepni minket egy-két igazán váratlan eredmény.
 • Ahogy más szerencsejáték esetén, a v-sport fogadás esetén is ajánlott kisebb tétekben sokszor fogadni, hiszen így ugyan nem érhetünk el azonnal óriási nyereményeket, de a kockázatunk is jelentősen kisebb lesz nagy veszteségekre.
 • Figyeljünk oda a szorzókra, még a hagyományos sportfogadásnál is jobban! Mert bár teljes egészében véletlenszerűen működik az eredmény meghatározása, azért a szorzók nagysága elárulhat valamit a statisztikai esélyekről.
 • Ha véletlenül belefutottunk egy veszteségszériába, akkor ne kezdjünk el virtuális sport fogadás esetén sem nagyobb tétekkel megpróbálni visszaszerezni az elvesztett pénzünket!
 • Mindenképpen válasszunk megbízható bukmékert, hiszen csak így lehetünk benne biztosak, hogy a véletlenszám-generálással meghatározott eredmények tényleg véletlenszám generálással születnek.

 

Legnépszerűbb v-sport fogadási piacok

A v-sport, ahogy korábban már említettük, szinte teljesen ugyanúgy fogadható, mint a hagyományos sportok, tehát nincs nagyon különbség a fogadási piacokban sem. Persze az, hogy virtuális foci fogadás vagy éppen v-sport kosárlabda esetén milyen piacok érhetőek el, nagyban függ a bukmékertől is, így érdemes tényleg megbízható és jó v-sportfogadási oldalt választani. Az elérhető fogadási piacok pedig sportágtól függően lehetnek a következők:

 • Labdarúgásnál ugyanúgy fogadhatunk például gólszámokra alatta/felette piacon, fogadhatunk hendikeppel vagy akár félidőkre is tippelhetünk
 • Kosárlabdánál a győztes fogadása mellett fogadhatunk a negyedekre, fogadhatunk az összesített pontszámra vagy éppen az egyik csapat pontszámaira
 • Virtuális tenisznél fogadhatunk a szettekre, vagy éppen elnyert brékekre is
 • Agár-és lóversenyeknél fogadhatunk a győztesre, de fogadhatunk arra is, hogy melyik ló vagy agár kerül be a legjobb háromba és két agár vagy ló egymáshoz viszonyított teljesítményét is megtippelhetjük

 

Élő fogadások v-sportra

V-sportok esetén kifejezetten pozitív fejlemény, hogy szinte minden egyes percben indulnak mérkőzések vagy éppen futamok és ezeket szinte minden esetben élőben is lehet követni. A közvetítések egyébként úgy néznek ki, mintha egy számítógépes játékot néznénk, de tényleg élvezhető minőségben. Az élő közvetítések pedig megteremtik a lehetőséget az élő fogadásokra is, bár nem minden esetben. A virtuális sportoknál egy labdarúgó mérkőzés vagy éppen egy kosárlabda mérkőzés nem tart addig, mint a valódi meccsek. Ettől független élőben is fogadható néhány piac, de igyekezzünk figyelni, mert ezek csak rövid ideig érhetőek el és például agár-vagy lóversenyek esetén a futamok gyorsasága miatt nincs is ilyen lehetőség.

 

Népszerű v sport események, amelyekre fogadni lehet

A v-sportfogadás világában nincsenek olyan kiemelt események, mint a hagyományos sportoknál, tehát nincs négyévenként világbajnokság és nincsenek valódi rangadók sem. Minden mérkőzés és esemény virtuális, tehát konkrétan percenként indulnak mérkőzések és amikor befejeződik egy bajnokság, rögtön indul az újabb. Ettől függetlenül vannak kifejezetten népszerű v sport események és fogadási lehetőségek. Ezek például:

 • Virtuális labdarúgáson belül ilyen a virtuális Európa-bajnokság, a virtuális világbajnokság és az olyan népszerű bajnokságok virtuális változatai, mint a Bundesliga vagy éppen a La Liga. Persze arra készüljünk fel, hogy sok esetben ezeknél a ligáknál a csapatok nevei sem ugyanazok, mint a valóságban és a játékosok sem ismert nevek.
 • A virtuális kosárlabda világában egyértelműen a kiemelt eseménynek a folyamatosan zajló virtuális NBA számít. Itt csak amerikai városnevek alatt futnak a csapatok, de a lebonyolítás és a meccsek nagyjából olyanok, mint a hagyományos kosárlabda-bajnokságban.
 • A virtuális baseball napjainkban kezd igazán népszerűvé válni, főleg azért, mert sok bukméker oldalán a valódi profi amerikai baseball bajnokság, az MLB meccsei érhetőek el, tehát nem kitalált hanem valódi csapatnevekkel és játékosokkal.
 • Az agár-és lóversenyek is kifejezetten népszerűek virtuálisan is, bár itt aztán tényleg komoly szerencsejátékról van szó, hiszen nem nagyon lehet még a korábbi eredményekből sem statisztikai alapon következtetéseket levonni.

 

A legjobb v-sport fogadási odds

A szorzók tekintetében a v sport fogadás nem nagyon különbözik a hagyományos sportfogadástól. Ugyanúgy három formában érhetőek el szorzók, mint más sportok esetén, azaz:

 • Decimális formában: ilyenkor tizedesszámként van megadva az adott kimenetel bekövetkezésének valószínűsége, tehát 2. 4 például. Ha ezt összeszorozzuk a tétünkkel, akkor megkapjuk azt, hogy mennyi a várható nyereményünk.
 • Törtes formában: ilyenkor törtszámként láthatjuk a virtuális sportesemény kimenetelének szorzóját, mint mondjuk 2/1. Ebben az 1 a tétünk nagyságát, a 2 pedig a várható nyereményt jelenti, tehát a 2/1 a 2,0-s decimális szorzóval egyenértékű.
 • Amerikai formában: ilyenkor háromjegyű számként jelennek meg előjelekkel a szorzók. Mint például +200, ami azt jelenti, hogy 100 dollárból nyerhetünk 200 dollárt, vagy -200, ami azt jelenti, hogy 200 dollár feltételével nyerhetünk 100 dollárt.

 

A 3 legjobb mobilalkalmazás v-sport fogadásokhoz Magyarországon

Ma már alapvető elvárás egy online sportfogadási oldallal szemben Magyarországon is, hogy mobilon is tökéletes elérést biztosítson. Amennyiben ilyen nem érhető el, azt a bukmékert nem érdemes választani, hiszen a fogadások többségét ma már amúgy is online kötik. Mi összegyűjtöttük a legjobb v-sport fogadási mobil alkalmazásokat, amelyek közül most bemutatunk hármat!

Bwin bukméker az v sport fogadásokhoz

Ez a bukméker rendkívül bőséges kínálattal rendelkezik a v-sport fogadások vonatkozásában, hiszen még ügetőre, pályakerékpárra, salakmotorra és többféle labdarúgásra is fogadhatunk. És ami a legjobb, saját mobil applikációja is van, amely Android és iOS készülékek esetén is tökéletesen működik.

Librabet bukméker az v-sport fogadásokhoz

Ez a sportfogadási oldal tökéletesen optimalizált webes böngészős verzióban érhető el Android és iOS készülékek esetén, ráadásul képernyőmérettől és eszköztől függetlenül jól használható minden funkció. Virtuális sportok vonatkozásában pedig bőségesen fogunk találni fogadási eseményeket is.

Betinia az v-sport fogadásokhoz

A Betinia sportfogadási oldala nagyon trendi és könnyen kezelhető mobilos felülettel várja az okostelefonról és tabletről érkező látogatókat, akik minden gombot egyszerűen megtalálhatnak. A virtuális sportok vonatkozásában pedig teljesen korrekt kínálattal találkozhatunk.

 

Fizetési módok az v-sport fogadásokhoz

Mivel a virtuális sportfogadás pontosan úgy működik, mint a hagyományos, így értelemszerűen fogadások játékba küldéséhez pénzt kell befizetnünk, illetve a nyerményt pénz formájában vesszük fel, ezért rendelkeznünk kell valamiféle fizetési móddal a nyeremények felvételéhez. Egy v sport bukmékernél alapesetben minimumként a következőknek elérhetőnek kell lennie:

 1. Banki átutalás: lassú, ám megbízható fizetési mód.
 2. Bankkártyák: VISA, MasterCard, Maestro kártyák – népszerű és könnyen használható fizetési módok.
 3. Előre feltöltős kártyák: alapvetően ez a PaysafeCardot jelenti, ami egy előre megvásárolt feltöltős kártya, anonim és gyors fizetést tesz lehetővé.
 4. E-pénztárcák: ma már számtalan ilyen van, mint a Neteller vagy a Skrill, kifejezetten jó, ha nem akarjuk közvetlenül a bankszámláról teljesíteni a befizetést.
 5. Kriptovaluták: digitális pénzek, decentralizált és anonim fizetési módok, gyors tranzakciókkal. Ilyen például a bitcoin, ethereum, monero, litecoin, dogecoin vagy éppen solana.

 

GYIK

A virtuális sportoknál van bármilyen stratégiának értelme?

Mivel RNG, azaz véletlenszám-generálással működik a virtuális sportfogadás, így alapesetben nem túl sok dolgot tudunk tenni az esélyeink növeléséhez.

Vannak virtuális sportokra vonatkozó bónuszok?

Igen, a legtöbb megbízható és általunk ajánlott sportfogadási oldalon vannak kifejezetten a virtuális sportokra fogadókat megcélzó bónuszok és promóciók.

Regisztráció nélkül is lehet v-sport közvetítéseket nézni?

A legtöbb online sportfogadási oldal, ahol virtuális sportokra fogadhatunk, az élő közvetítéseket regisztráció nélkül is elérhetővé teszi.

Melyek a legnépszerűbb v-sportok?

A virtuális labdarúgás és a virtuális agár-és lóversenyek számítanak általában a legnépszerűbbnek, de mindegyik virtuális eseményre szoktak elég sokan fogadni.

Van csak v-sportot kínáló bukméker?

Nem, a virtuális sportok mindig egy külön kategóriaként érhetőek el a hagyományos sportfogadási kategóriák mellett.

Author
Aladár Kollár
Több mint 5 éve dolgozom szerzőként a fogadásban. Már főiskolai tanulmányaim alatt rájöttem, hogy a hobbim a sporttanácsadás, előrejelzések, fogadócégek elemzése. Biztos vagyok benne, hogy tudásom segíteni fog a kezdőknek abban, hogy gyorsan eligazodjanak a fogadások világában!
Cikk értékelés
-/5
0 szavazat