Üdvözlő bónusz 270% egyezés 20 000 BCD-ig
Fogadás

A legjobb kosárlabda fogadási oldalak Magyarországon

sportfajok

Magyarországon a labdarúgás és a kézilabda mellett a kosárlabda számít a legnépszerűbb csapatsportnak, így nem meglepő módon az NBA betting és minden más kosárlabda fogadás is kifejezetten népszerűnek számít. A játék szabályait felületesen szinte mindenki ismeri, így nem a legnehezebb fogadási lehetőségek közé tartozik a kosárlabda. Ettől függetlenül persze számít, hogy milyen sportfogadási oldalon fogadunk, milyen bajnokság meccseire tippelünk és így tovább. A következőkben megmutatunk mindent, amit a kosár fogadásáról tudni érdemes.

 

Miért érdemes kosárlabdára fogadni online?

A kosárlabda fogadás avagy angolul betting on basketball alapvetően arról szól, hogy egy mérkőzés vagy torna vonatkozásában megpróbáljuk eltalálni egy esemény bekövetkezését. Ez lehet az, hogy ki nyeri az adott meccset, mennyi pont esik a találkozón, ki lesz a legtöbb pontot dobó játékos és így tovább.

Magyarországon kifejezetten népszerű a fogadók körében, méghozzá azért, mert az NBA és a magyar bajnokság meccseit is nagyon sokan követik, így elég sokan értenek is a fogadásához is. Ráadásul kosárlabdára fogadni online kifejezetten könnyű, plusz ez a sportág az, amelynek szabályait elég gyorsan meg lehet érteni.

 

Hogyan fogadhat kosárlabdára online?

A kosárlabda fogadás azaz basketball betting online kifejezetten egyszerű, a következőkben meg is mutatjuk azt a pár lépést, amelyek végrehajtásával játékba küldhetünk egy szelvényt.

 1. Keresnünk kell egy megbízható és engedéllyel rendelkező online sportfogadási oldalt, amelyen van elégséges kosárlabda fogadási esemény. Ez lehet specifikusan egy NBA betting website is.
 2. Regisztráljunk az adott oldalon a személyes adataink megadásával, majd véglegesítsük a csatlakozási folyamatot!
 3. Az oldalon elérhető valamelyik fizetési módot kiválasztva fizessünk be egy adott összeget az oldalra!
 4. A befizetés után nézzük meg a kosárlabdára vonatkozó kínálatot, amelyben magyar és nemzetközi kosárlabda meccsek is szerepelhetnek!
 5. Kattintsunk a fogadni kívánt esemény kimenetelére, amellyel az eseményt a felület jobb oldalán megjelenő szelvényre helyezzük!
 6. Ezután a szelvényre vagy tegyünk még eseményeket vagy adjuk meg a tétet és egy kattintással küldjük játékba az első fogadásunkat!

 

A legjobb fogadási oldalak összehasonlítása

Bukmékerek

Sports

Üdvözlő bónusz

Élő fogadások

Fogadási alkalmazás

Minimális befizetés

Minimális visszavonás

Sportaza, sportfogadasok.tv

50+

AKÁR 35,000 FT ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ ÓNUSZ

Igen

Igen

10 EUR

10 EUR

bcgame

40+

Üdvözlő bónusz 270% egyezés 20 000 BCD-ig

Igen

Nem

Nem alkalmazható

Nem alkalmazható

20bet, sportfogadasok.tv

30+

Üdvözlő bónusz 35.000HUF

Igen

Igen

10 EUR

10 EUR

22bet, sportfogadasok.tv

30+

Üdvözlő bónusz 35.000HUF

Igen

Igen

10 EUR

10 EUR

mostbet, sportfogadasok.tv

20+

AKÁR 160.000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ ÓNUSZ

Igen

Igen

2 EUR

2EUR

Bet365, sportfogadasok.tv

40+

AKÁR 15.000 FT FOGADÁSI KREDIT

Igen

Nem

10 EUR

10 EUR

 

Top 5 fogadási oldal magyar nyelven

A kosárlabda fogadás szerelmeseinek nem lesz nehéz dolguk, hiszen ma már szinte nincs is olyan valamire való bukméker, amely ne kínálna ilyen fogadásokat, legyen szó akár magyar kosárlabda vagy NBA mérkőzésekről. Összegyűjtöttük a legjobb magyar online fogadási oldalakat, amelyek közül bemutatunk ötöt!

Hotbet bukméker a kosárlabda fogadásokhoz

Ez egy 2023-ben alapított online sportfogadási oldal, amely 30-nál is több sportág közül kosárlabda azaz basketball fogadási lehetőségeket is kínál a fogadók számára. Nagyon sok promócióval segítik a fogadókat, ráadásul az oldal teljes egészében magyar fogadókra van optimalizálva.

Campobet bukméker a kosárlabda fogadásokhoz

A CampoBet egy kifejezetten megbízható online sportfogadási platform, amely az NBA mérkőzések mellett sok tucat ország bajnokságából is kínál mérkőzéseket, ráadásul minden egyes meccs különféle fogadási piacról is elérhető.

Bwin bukméker kosár fogadásokhoz

A Bwin bukmékere azért is kifejezetten ajánlott a kosárlabda fogadóknak, mert nem csak nagyszerű fogadási eseményeket és piacokat találunk az oldalon, de ezekhez a mérkőzésekhez rengeteg statisztikát és ami a legjobb, élő közvetítéseket is biztosítanak.

Librabet bukméker kosárlabda fogadásokhoz

A Librabeten a legtöbb kosármérkőzéshez akár 50 különféle piacot is találhatunk, a rengeteg egyéni teljesítményes fogadás mellett például negyedes fogadásokat, büntetődobásos fogadásokat és így tovább. Ráadásul tökéletesen mobilra optimalizált felületről beszélünk.

Unibet kosárlabda fogadásokhoz

Kitűnő statisztikákat és számtalan élő közvetítést találhatunk kosárlabda meccsek vonatkozásában az Unibeten. Ez a bukméker ráadásul kifejezetten sok találkozót biztosít fogadáshoz, nem csak az NBA, de akár még a magyar csapatok meccsei is elérhetőek.

 

Kosárlabda fogadások és hasznos tippek

A bevezetőben már írtunk arról, hogy kosárlabdára elég egyszerű fogadni, hiszen az alapvető szabályokat azért a legtöbb ember ismeri, plusz az NBA vagy éppen a magyar bajnokság eléggé ismert a magyar fogadók számára. Viszont ha sikeres fogadók akarunk lenni, akkor néhány egyszerű tanácsot érdemes megfogadni.

 • Különösen az NBA vonatkozásában van nagy szerepe a menetrend tanulmányozásának. Még a legjobb csapatok sem képesek egymás után 2-3 meccset megnyerni otthonuktól távol, szóval erre lehet építeni.
 • Figyeljünk oda arra, hogy melyik csapatok azok, amelyek főleg hárompontosakkal igyekeznek operálni! Hárompontosakat jóval nehezebb dobni, tehát az ilyen játékosokra építő csapatok nem igazán tudnak konzisztensek maradni sokáig.
 • Figyeljünk egy olyan csapatra, amely otthonában belefutott egy nagyobb vereségbe, miközben a kerete alapján többre lenne képes! Ilyenkor érdemes a következő idegenbeli meccsükön őket favorizálni.
 • Érdemes kosár esetén időben fogadni, mert sokat és gyorsan változnak a szorzók, viszont az esetek többségében akkor a legnagyobbak, ha a meccs kezdése még elég messze van.
 • Nagyon sok olyan NBA és magyar kosárlabda csapat van, amely 1-2 kulcsjátékosra épül. Érdemes figyelni tehát a híreket, hiszen ha ezen játékosok valamelyike kiesik, akkor az kifejezetten hátrányos lehet a csapat következő meccsére nézve.

 

Legnépszerűbb kosárlabda fogadási piacok

Ennek a sportnak a vonatkozásában a kiemeltebb, fontosabb mérkőzések esetén nem ritka, amikor akár 100-nál is több különféle piacon fogadhatunk. Ezek például:

 • A meccs győztese: ez elég egyértelmű fogadás
 • Pont hendikepes fogadás: 12,5 pont körüli előnyt adunk egyik csapatnak és így próbáljuk meg eltalálni, hogy ki nyerhet a végén
 • Összesített pontszámos fogadás: a bukméker megad egy pontszámot és azt kell megtippelnünk, hogy a meccsen ennél kevesebb vagy több fogadás lesz-e
 • Minden egyes negyedre és félidőre is fogadhatunk győztesre, de akár pontszámokra is
 • Fogadhatunk minden egyes játékos összes pontszámára
 • Fogadhatunk arra is, hogy egy csapat egy adott játékrészben elér-e egy bizonyos pontszámot

 

Élő fogadások kosárlabdára

Kosár esetén kifejezetten jó fogadási lehetőség az élő fogadás. Hiszen egy olyan sportágról van szó, amelyben 20 pont hátrányból is elképzelhető, hogy egy csapat visszajön. Erre pedig a legeredményesebben úgy tudunk tippelni, ha élőben követjük az eseményeket.

Az élő fogadás természetesen akkor a legjobb, ha közben élőben nézzük is a mérkőzést, ehhez érdemes olyan bukmékert választani, ahol élő stream is lehetséges. Az élő fogadás közben pedig még kifizetésre is van lehetőségünk, ami azt jelenti, hogy még a mérkőzés befejeződése előtt ki tudunk szállni a fogadásból kisebb veszteséggel vagy azonnal realizált profittal.

 

Népszerű kosárlabda események a fogadáshoz

A kosárlabda a világ egyik legnépszerűbb csapatsportja, így nem meglepő módon minden egyes nap fogadhatunk egy-két eseményre. A következőkben megmutatjuk a legjobb és legnépszerűbb fogadási eseményeket:

 1. NBA: az Egyesült Államok profi kosárlabda ligája vitathatatlanul a legnépszerűbb bajnokság a világon. Az év jelentős részében zajlanak a kifejezetten izgalmas meccsek, amelyekre sok tucat piacon fogadhatunk mindig.
 2. Magyar bajnokság: a magyar fogadók nagyon szeretik a magyar meccseket, amelyek teljesen másképp zajlanak, mint az NBA találkozók, teljesen más stratégiák mellett játszanak a csapatok.
 3. Európában a csapatok között kiemeltnek számítanak az Euroliga küzdelmei, ahol az egyes országok legjobb csapatai mérkőznek meg.
 4. A válogatottak tornái között kiemelkedő az olimpia, a világbajnokság és az egyes regionális küzdelmek, mint az Európa-bajnokság. Válogatott meccsekre kifejezetten másképp érdemes fogadni, mint mondjuk NBA-re.
 5. Van még számtalan népszerű profi bajnokság, így az Ausztrál NBL, a Francia Pro A, a litván LKL, a német Bundesliga, az olasz Lega 1 vagy éppen a Spanyol Liga ACB. Ezen bajnokságok meccseire is bőséges fogadási lehetőséget találunk a legjobb bukmékereknél.

 

A legjobb kosárlabda fogadási szorzók

A szorzók pontosan ugyanúgy működnek, mint mondjuk labdarúgás vagy éppenséggel MMA esetén. A szorzók mutatják azt a valószínűséget, amelyet egy adott esemény bekövetkezése hordoz magában. A szorzók típusai a következők:

 1. Decimális szorzó: a legnépszerűbb és legismertebb szorzótípus. Ilyenkor tizedesként vannak megadva a szorzók, mint például 2,1. Ekkor ezt a szorzót kell összeszoroznunk a tétünkkel és megkaphatjuk a várható nyeremény összegét.
 2. Törtes szorzó: azt mutatja meg, hogy mennyi a várható nyeremény a tétünkhöz viszonyítva. Így például a 2/1 egyenlőnek számít egy 2,0-s decimális szorzóval.
 3. Az amerikai típusú szorzók: ezek háromjegyű számként mutatják meg, hogy milyen esélye van egyik vagy másik csapatnak. Például a +300 azt jelenti, hogy 100 dollárból háromszázat nyerhet a fogadó, -300 pedig azt jelenti, hogy háromszáz dollárt kell feltenni 100 dollár megnyeréséhez.

 

A 3 legjobb mobilalkalmazás kosárlabda fogadásokhoz Magyarországon

Manapság már alapelvárás egy online sportfogadási oldallal szemben, hogy mobilról is tökéletes fogadási élményt kínáljon. Hiszen ma már a fogadások döntő többségét mobilról küldik játékba a fogadók. Összegyűjtöttük a legjobb mobilalkalmazásokat, amelyeket a kosárlabda bukmékerek kínálnak. Ezekből mutatunk meg most hármat!

Bet365 bukméker a kosárlabda fogadásokhoz

A Bet365 tökéletes minőségű sportfogadási applikációval rendelkezik, amely Android és iOS operációs rendszerű készülékekre is gond nélkül, ingyen letölthető. Ráadásként pedig ezen a mobil applikáción keresztül az online stream is igénybe vehető és nézhető is.

Bwin bukméker a kosárlabda fogadásokhoz

Az osztrák gyökerű, több évtizede létező fogadóiroda ma már többféle mobil applikációt kínál Androidra és iOS-re is, így nem csak sportfogadási, de kaszinó vagy éppen póker applikáció is használható. Ezek pedig pontosan ugyanazt az élményt adják, mint az asztali gépen elérhető weboldal.

20Bet bukméker kosárlabda fogadásokhoz

Az újabb bukmékerek közül az egyik olyan, amelyik kiemelkedően gyorsan jutott el a legjobbak közé. Javarészt köszönhető ez annak is, hogy Android és iOS készülékekre is letölthető applikációval rendelkezik, amelyen keresztül online streameket is nézhetünk.

 

Fizetési módok kosárlabda fogadásoknál

Az online kosárlabda fogadás egyik nagyon fontos feltétele az, hogy legyen egy megbízható bukmékernél regisztrációnk és aktív egyenlegünk is, amiből tudunk fogadni. Befizetést teljesíteni számos módon lehet egy bukmékernél, így

 • Banki átutalással: ez a leglassabb, ugyanakkor még mindig a leginkább megbízható fizetési mód.
 • Bankkártyával: többféle bankkártyát használhatunk a befizetéshez és kifizetéshez, pontosan úgy, mint bármely más webes használat során.
 • E-pénztárcával: ez egy digitális pénztárca, amelyet a bankszámlánkról tölthetünk fel és utána használhatunk szabadon bármilyen oldalon. A legnépszerűbbek a Skrill, a Neteller, vagy éppen a Jeton.
 • Kriptovaluták: digitális pénzeszközök, mint például a bitcoin vagy a monero. Ezek segítségével anonim módon, villámgyorsan tudunk befizetéseket és kifizetéseket eszközölni. Fontos azonban, hogy kriptotárcával kell rendelkeznünk a használatukhoz.

 

GYIK

Vannak specifikus kosárlabda bónuszok a bukmékereknél?

Igen, elég sok bukmékernél külön kosárlabdára is kínálnak bónuszt, például egy-egy fogadásnál akár 25%-kal több nyereményt kaphatunk egy-egy akció keretében.

Lehet NBA mérkőzést a bukmékerek weboldal élőben nézni?

Igen, néhány kiemelkedően jó és régi bukméker biztosít élő közvetítést az NBA mérkőzésekhez is egy regisztráció és egy aktív egyenleg birtokában.

Van tökéletes kosárlabda fogadási stratégia?

Nincs tökéletes fogadási stratégia, viszont van néhány olyan, amely segíthet növelni az esélyeinket a nyereményekre.

Érdemes többes kötésben fogadni kosárlabdára?

Bármennyire is vonzónak tűnik a nagy várható nyeremény, a legnagyobb esélyünk akkor van nyerni kosárlabdával, ha egyes kötésben tippelünk egy meccsre.

Melyek a leginkább megbízható engedélyek a sportfogadás világában?

Leginkább a Máltai Szerencsejátékos Hatóság és a Curacaói Szerencsejáték Felügyelet engedélyei azok, amelyek értékesnek nevezhetőek.

Author
Adam Hahn
Már 3-4 éve fogadásszakértő és szerző vagyok. A különböző fogadási oldalakon megtalálhatók a cikkeim, véleményeim és előrejelzéseim
Cikk értékelés
-/5
0 szavazat