100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás

Fontos tippek a bankroll hatékony kezeléséhez

A sportfogadás alapvetően egy hobbi, méghozzá a szerencsejáték egy típusa. Persze a fogadás nem csak a szerencsén múlik, hanem a játékos tudásán is. Ennek ellenére a szerencse továbbra is fontos tényező.

Éppen ezért még a tuti tipp esetén is előfordulhatnak veszteségek. Ezzel számolni kell! A bankroll menedzsment sportfogadás esetén elengedhetetlen. Ez alapfeltétele a sikeres sportfogadásnak. Ebben a cikkben bemutatjuk a legjobb tippeket, amikkel kontroll alatt tarthatja a bankrollját. Tartson velünk és ismerje meg a szakértőink tanácsait!

 

Bankroll kezelési stratégiák

Stratégiák a bankroll kezelésére, sportfogadasok.tv

Bár nincsen egy biztos, száz százalékban sikeres kezelési stratégia, vannak azonban olyan tippek amik megfogadásával Ön is sikeressé válhat a bankroll menedzsment területén. Következzenek a tanácsaink!

A költségvetés meghatározása

A sportfogadás bankroll menedzsment része elengedhetetlen fontosságú. Ennek pedig az első lépése a költségvetés meghatározása. A játék megkezdése előtt mindig gondolja át, hogy mennyi az a pénz, amelyből biztonsággal tud játszani. Érdemes a következő kérdést feltenni: mennyi az, amit ha elveszítek, akkor se kerülök bajba? Ennél az összegnél nem érdemes többet fogadásra szánni.

Persze ne abból induljunk ki, hogy a fogadásra szánt teljes összeg elvész. Mégis, a költségvetés meghatározásának ez a legbiztosabb módja. Gondoljon erre a következőképpen: van X forintom, amit szórakozásra tudok költeni, nem fog hiányozni, ha elköltöm. Ha ebből még vissza is jön valamennyi nyereményként vagy akár még meg is növelem, akkor jól járok. De ha elveszítem, akkor sincs baj.

A tét meghatározása

A tétek mértékét szintén előre meg kell határozni. Általánosan sikeresebbek mutatkozik az, ha több eseményre kisebb téteket tesz meg, a kevés esemény – nagy tét kombinációval szemben. Ne feledje, a sportfogadás hosszú távú türelemjáték! Több kisebb téttel kevésbé kockázatos a játék. Ez a bankroll menedzsment egyik alap szabálya.

Ne kergesse a veszteséget

A legnagyobb hiba, amit el lehet követni, az a veszteség kergetése. Ez azt jelenti, amikor veszít, és ezért gyorsan, hirtelen felindulásból újabb tétet tesz meg, hogy az előzőt visszanyerje. Ezt mindig kerülje el! Persze néha ijesztő vagy éppen idegesítő lehet egy nagyobb veszteség. Azonban ilyenkor sem szabad egyből újra fogadni. A hirtelen, érzelem vezérelte fogadás általában veszteséghez vezet. Sose lépje túl az előre meghatározott költségvetést, és csak nyugodtan, átgondoltan fogadjon! A bankroll menedzsment sportfogadás esetén csak akkor lesz sikeres, ha nem kergeti a veszteségeket.

Tartsa számon a fogadásait

Indítson egy listát, amire minden fogadását felírja. Legyen ott a dátum, a fogadás összege, és az eredménye is. Így veszteség esetén különböző statisztikákhoz tud folyamodni. Meg lehet nézni, hogy eddig mennyit nyert és mennyit veszített, a fogadások mekkora része nyertes, a hónapban mennyit játszott el, csak hogy néhányat említsünk.