100% üdvözlő bónusz maximum 600 EUR-ig + ingyenes pörgetések
Fogadás

A legjobb külföldi fogadóirodák

Nazadnje posodobljeno 13 szeptember, 2023
Fontos tudni, hogy a külföldi fogadóirodák kínálata és minősége folyamatosan változik. Jelenleg a legnépszerűbb külföldi fogadóirodák közé tartozik az Legzo, a Bet365, a Sportasa, a Mostbet, valamint a Unibet. Ezek a fogadóirodák széles sportfogadási lehetőségeket kínálnak, valamint versenyképes oddsokat és jó felhasználói élményt biztosítanak. Azonban fontos megjegyezni, hogy minden fogadóiroda eltérő szolgáltatásokkal és előnyökkel rendelkezhet.

A legjobb külföldi fogadóirodák listája

Értékelés Fogadóiroda Rating Bónusz Szerezz bónuszt
1
4.8/5
Üdvözlő bónusz akár 40 000 Ft
LejátszásOlvasd el a bemutatót
2
4.5/5
100% üdvözlő bónusz akár 40 000 Ft értékben
LejátszásOlvasd el a bemutatót
3
4.5/5
100% Üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF
LejátszásOlvasd el a bemutatót
4
4.8/5
150% üdvözlő bónusz 10 és 100 EUR között
LejátszásOlvasd el a bemutatót
5
4.3/5
100% üdvözlő bónusz
LejátszásOlvasd el a bemutatót
6
4.5/5
100%-os üdvözlő bónusz maximum 35 000 Ft értékben
LejátszásOlvasd el a bemutatót
7
4.5/5
100% üdvözlő bónusz maximum 600 EUR-ig + ingyenes pörgetések
LejátszásOlvasd el a bemutatót
8
4.8/5
125% Üdvözlő bónusz, akár 160 000 Ft
LejátszásOlvasd el a bemutatót
9
4.8/5
150% üdvözlő bónusz maximum 100 EUR értékben
LejátszásOlvasd el a bemutatót
10
5/5
100% üdvözlő bónusz akár 35 000 HUF értékben
LejátszásOlvasd el a bemutatót
11
5/5
100% üdvözlő bónusz az első befizetésre akár 35 000 Ft értékig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
12
4.5/5
360% üdvözlő bónusz 4 lépésben: max 220,000 BCD
LejátszásOlvasd el a bemutatót

Hogyan szabályozzák a nemzetközi fogadóirodákat Magyarországon?

Magyarország szabályozza az online szerencsejátékot az Országgyűlés által elfogadott 2014. évi törvény alapján. A törvény szabályozza az online fogadási szolgáltatásokat, a szervezők engedélyezését és működését, a játékosok védelmét és legutolsósorban az adózást. A nemzetközi fogadóirodáknak engedélyt kell kérniük a Nemzeti Szerencsejáték Felügyelettől, és adózniuk kell. A felügyelet szigorúan ellenőrzi az engedélyezett fogadóirodák tevékenységét, hogy megvédje a játékosok érdekeit.

🌍 OrszágMagyarország
👌 NyelvMagyar
💶 PénznemForint
🎰 ️Népszerű sportokFutball, birkózás, úszás, vízilabda
⚖️ Engedélyezett-e a nemzetközi szerencsejáték?Igen
🕵️‍♂️ JátékszabályzóGaming Board of Hungary
📃 Szerencsejáték-adóAz adó a nettó szerencsejáték-bevétel 15%-a.
💳 A legnépszerűbb fizetési módszerek Készpénz és bankkártya

A legbiztonságosabb fogadóirodák listája

Az 5 legjobb külföldi fogadóiroda

Ha az ember szeretne biztonságos sportfogadás külföldi irodákban végezni, akkor érdemes lehet olyan fogadóiroda után nézni, amelyik rendelkezik a megfelelő licensszel és engedélyekkel. Továbbá érdemes lehet odafigyelni arra, hogy jó hírnevük legyen és ismeretek legyenek a biztonságukról. A top 5 legjobb külföldi fogadóirodák:

 • Bet365

  A Bet365 egy online sportfogadással és kaszinójátékokkal foglalkozó cég, melyet 2000-ben alapítottak. Az Egyesült Királyságban székel, de világszerte elérhető. A Bet365 egyike a legnagyobb és legismertebb külföldi fogadóirodáknak, mely nagy figyelmet fordít a biztonságra és az ügyfél elégedettségre. Az oldal felhasználóbarát, könnyen használható és a fogadások széles választékát kínálja, beleértve a sportfogadásokat, élő fogadásokat, kaszinójátékokat és pókert. A Bet365 ismert a versenyképes oddsokról, az élő közvetítésekről és az egyedi ajánlatokról. A cég gyakran nyújt kiváló bónuszokat és promóciókat új és meglévő ügyfelei számára, és a fizetési lehetőségek széles választéka is rendelkezésre áll.

  bet365 Magyarország
 • Legzo

  A Legzo külföldi fogadóiroda az egyik legnépszerűbb sportfogadási platform a piacon. Az oldal kínálata széleskörű, és magába foglalja a legnépszerűbb sportágakat, beleértve a labdarúgást, kosárlabdát, teniszt és többek között a lovas sportokat is. Az oldal felülete könnyen kezelhető, és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy egyszerűen és gyorsan fogadjanak a kívánt eseményekre. A Legzo fogadóiroda megbízható és biztonságos, és az ügyfélszolgálata mindig készen áll arra, hogy segítsen az esetleges kérdésekkel vagy problémákkal kapcsolatban.

  legzo casino
 • Sportaza

  A Sportaza fogadóiroda az egyik legnépszerűbb online sportfogadási platform a piacon. Az oldal nagy hangsúlyt fektet az élő fogadásokra, és széleskörű kínálatot biztosít a legnépszerűbb sportágakban, beleértve a labdarúgást, kosárlabdát, teniszt és sok más sportot. Az oldal felülete modern és könnyen kezelhető, és a játékosok számára biztonságos és megbízható környezetet biztosít a fogadásokhoz.

  Sportaza, sportfogadasok.tv
 • Mostbet

  A Mostbet fogadóiroda az egyik legnépszerűbb sportfogadási platform a piacon, amely nagy hangsúlyt fektet az élő fogadásokra és a virtuális sportokra. Az oldal széles kínálatot biztosít a legnépszerűbb sportágakban, beleértve a labdarúgást, teniszt, kosárlabdát és sok más sportot. Az oldal felülete modern és könnyen használható, és a játékosok számára biztonságos és megbízható környezetet biztosít a fogadásokhoz.

  Mostbet Magyarország
 • Unibet

  Az Unibet egy népszerűbb külföldi fogadóiroda, amely széleskörű felhozatalt kínál a legnépszerűbb sportágakban és virtuális sportokban. Az oldal felülete könnyen kezelhető, és nagy hangsúlyt fektet az élő fogadásokra. Az ügyfélszolgálati csapat mindig készen áll az ügyfelek segítésére, és biztonságos és megbízható környezetet biztosít a fogadásokhoz.

  unibet Magyarország

♻️ A legjobb fogadóiroda a pénzvisszatérítéshez

♻️ A legjobb fogadóiroda a pénzvisszatérítéshezUnibet
⚡️A legjobb fogadóirodák az azonnali kifizetésekhez22Bet
💰A legjobb fogadóirodák a kombinált fogadásokértWazamba
☄️ A legjobb fogadóirodák egyszerű fogadássalSportaza
🤑 A legjobb fogadóirodák ingyenes fogadásokkalLegzo
🎮 A legjobb piacon lévő fogadóirodaBet365
🎯 A legjobb e-sport bukmékerUnibet
🎩 A legjobb fogadóirodák az élő fogadásokhoz20Bet
💡 A leginnovatívabb fogadóirodákBC.Game
👀A legjobb kockázatmentes fogadásokat kínáló fogadóirodaSportaza

Hogyan osztályozzuk a fogadóirodákat

A sportfogadás külföldi irodákban nem kellene, hogy nehéz legyen, csak oda kell figyelni különböző tényezőkre. Fontos, hogy figyelembe vegyünk a következő tényezőket egy külföldi fogadóiroda osztályozásnál, hogy biztosak legyünk benne, hogy a legjobb fogadóirodákat tudjuk ajánlani.

 • Engedély

  A fogadóirodák működésének engedélyezése az adott ország szerencsejáték-szabályozó hatóságának feladata. Az engedély megszerzése előtt az irodák szigorú ellenőrzésen esnek át. A szerencsejáték-biztos feladata a fogadóirodák és szerencsejáték-szolgáltatók felügyelete és a játékosok védelme.

 • Nyereményszorzók és kifizetési százalék

  A nyereményszorzók (vagy odds) azt mutatják meg, hogy az adott esemény bekövetkezése milyen valószínűséggel várható. A magasabb nyereményszorzók azt jelentik, hogy az esemény bekövetkezése nagyobb valószínűséggel történik meg. A kifizetési százalék pedig azt mutatja meg, hogy a fogadóiroda az összes fogadási tétből mennyit fizet ki.

 • Változatos fogadási piacok

  A változatos sportfogadás külföldi oldalon olyan fogadási lehetőségeket jelentenek, amelyek az adott sporteseményre vonatkozóan széles skálán kínálnak fogadási lehetőségeket. Az ilyen fogadási piacok nem csak az adott esemény végeredményére, hanem a mérkőzés közbeni eseményekre is lehetőséget adnak.

 • Fogadási ajánlatok

  A fogadási ajánlatok azok a különböző események és eredmények, amelyekre a játékosok fogadhatnak. Ez a fogadóiroda által kínált lehetőségeket jelenti, amelyek a játékosoknak széles választékot biztosítanak a fogadásokra.

 • Fizetési módszerek

  Fizetni többféle módon lehet, az ügyfélnek kívánsága szerint. A fogadóirodáknál népszerű például az e-pénztárca, kriptovaluta, bankkártya stb.

 • Fogadási funkciók

  A fogadási funkciók a fogadóirodák által kínált különböző lehetőségeket jelentik, amelyek segítségével a játékosok jobban tudják kezelni a fogadásokat.

Hogy találják meg a legjobb fogadóirodákat?

A sportfogadás külföldi oldalon egyszerű lehet, csak követni kell ezt az egyszerű 4 lépést:

 • Ellenőrizd le, hogy a fogadóirodának van-e engedélye
  1. lépés

  Hogy megbizonyosodj arról, hogy a fogadóiroda biztonságos, érdemes megnézni, hogy van-engedélye és, hogy felügyelik-e megbízott szervek a működését.

 • Ellenőrizd le a fizetési módszereket
  2. lépés

  Jobb előre megtudni, hogy a befizetés és a kifizetés milyen módszerekkel történhet, hogy megbizonyosodjon róla, hogy meg tudja kapni a nyereményt.

 • Az általános szerződések és feltételek leellenőrizése
  3. lépés

  A kisbetűs részeket is érdemes elolvasni, hogy megtudjuk a fogadóiroda minden szabályát és előírásait.

 • Íratkozz fel és igényeld a fogadóiroda bónuszát
  4. lépés

  Ha feliratkozol a fogadóirodára oldalára, akkor kaphatsz különböző bónuszokat.

Mit tud a Sportgogadások.tv ajánlani neked?

Fedezzen fel többet a sportfogadasok.tv webhelyen
🔥 Non-GamStop fogadóirodákElérhető
🔥 Véleményezett fogadóirodák20+
🔥 Listázott fogadóirodák a Gamstoppal30+
🔥 Népszerű sportokFutball, Krikett, Lóverseny
🔥 Legjobb fogadóirodákSportanza, Legzo, Mostbet
🔥 Minimális fogadási arányx1
🔥 A mi választásunk a legjobb bukmékerreVooDoo Wins

Élő fogadás a külföldi fogadóirodákban 

Az élő sportfogadás az a fogadási forma, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy valós időben fogadjanak a sporteseményekre. Az élő sportfogadás külföldi irodákban általában az interneten vagy mobilalkalmazásokon keresztül érhető el a fogadóirodáknál.

Az élő sportfogadás esetében a játékosok számos fogadási lehetőség közül választhatnak, beleértve a meccs végeredményét, az első gólt, a sárga vagy piros lapok számát, a sarkok számát és más különböző statisztikákat. Az élő sportfogadás lehetővé teszi a játékosok számára, hogy figyelemmel kísérjék a meccs fejlődését, és a játékmenet változásai alapján módosítják a fogadásaikat.

Az élő sportfogadás során a külföldi fogadóirodák általában élő közvetítést és grafikákat is biztosítanak, amelyek segítségével a játékosok figyelemmel kísérhetik a játékmenetet. Az élő közvetítés lehetővé teszi a játékosok számára, hogy valós időben nézzék a mérkőzést, így pontosabb fogadási döntéseket hozhatnak.

Fontos megjegyezni, hogy az élő sportfogadások általában magasabb oddsokat és fogadási határokat kínálnak, mint a hagyományos fogadások.

A legjobb fogadóirodák élő fogadáshoz

Fogadóiroda

Sport száma

Üdvözlő bónusz

Élő fogadás

Mobil Applikáció

Min. Letét

Max. Letét

Bet365

100

100

% bónusz 100 EUR-ig

Igen

Igen

$10

$10

Legzo

100+

150%

Igen

Igen

$10

$2 000

Sportaza

50+

100% ha min. 35 000ft befizetés

Igen

Igen

$10

nem elérhető

BC.Game

40+

akár 360%-os bónusz

Igen

Nem

$30.2

nem elérhető

22Bet

100+

100% ha min. 35 000ft befizetés

Igen

Igen

$1

$6.11

Populáris fizetési módszerek

A külföldi fogadóirodák Magyarországon számos különböző fizetési módot kínálnak, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy kényelmesen és biztonságosan végezzenek pénzügyi tranzakciókat a fogadói számlájukon.

Mastercard vagy Visa

Az egyik leggyakoribb fizetési módszer a bankkártyás fizetés, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy bankkártyájukkal pénzt helyezzenek el a számlájukon.

E-pénztárca

Az e-pénztárcák, mint például a Skrill és a Neteller, is népszerű fizetési módot jelentenek a fogadóirodákban Magyarországon.

Bank átutalás

A banki átutalások is elfogadott fizetési módot jelentenek a fogadóirodáknál Magyarországon.

Bitcoin

Végül, a külföldi fogadóirodák gyakran elfogadják a kripto valutákat is, mint például a Bitcoin és az Ethereum.

Melyik nemzetközi fogadóiroda rendelkezik a legjobb szorzókkal?

Érdemes több nemzetközi fogadóirodát is összehasonlítani, és keresni azokat, amelyek stabil és versenyképes szorzókat kínálnak a különböző sportágakban és eseményekben.

 • 20Bet: Az általános futballmarzs odds körülbelül 6,7% szokott lenni.
 • Legzo: A sportfogadóknak legalább 1,5 szorzóval kell kiegyenlíteniük a forgalmukat. A játékoshoz való visszatérés (RTP) 84%, ami azt jelenti, hogy a játékosok téteinek hány százaléka kerül vissza nekik idővel.
 • Sportasa: Általában magasak a nyerési lehetőségek és több mint 200 foci fogadással rendelkezik
 • Mostbet: A Mostbet körülbelül 20 000 magas oddsú játék közbeni fogadási eseményt kínál havonta.
 • Bet365: A Bet365 nem mindig fogadja el a nagy téttel rendelkező éleseket, de kezdők vagy félprofik számára ez lehet a legjobb választás a fogadóirodák között.
GYIK Gyakran Ismételt Kérdések