Üdvözlő bónusz 270% egyezés 20 000 BCD-ig
Fogadás

Magyar PayPal fogadási oldalak

fizetési módo

A PayPal fizetés hazánkban is elérhető, és széles körben használt lehetőség. A bukméker oldalakon elfogadott számos fizetési megoldás közül az egyik legismertebb a PayPal, aminek története egészen 1998-ig nyúl vissza. Alapítása óta a világ egyik vezető online pénzforgalmi szolgáltatója lett.

 

A PayPal biztonságos

A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy internetes tranzakciók során ne kelljen megadni a hitelkártya-vagy bankszámla adatokat. Ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználók online ki-és befizetései a lehető legbiztonságosabbak, és a személyes adataik védelme pedig a legmegfelelőbb legyen.

A PayPalt számos pénzügyi szakértő a legjobb és legbiztonságosabb megoldásnak találja. A PayPal több eszközzel is védi a felhasználóinak adatait:

  • SSL tanúsítványok
  • titkosítási rendszerek
  • csalásellenes rendszerek

Az esetlegesen felmerülő kérdések vagy problémák gyors megoldása érdekében folyamatosan elérhető a PayPal ügyfélszolgálata. Így ha felhasználóként valamit nem értünk, vagy bármi gondunk akadna a szolgáltatással, a nap bármely percében profi technikai segítséget kérhetünk a PayPal szakembereitől.

 

PayPal limitek, díjak, és a tranzakció időtartama

A ki-és bemenő tranzakciók alapesetben rendkívül gyorsan történnek. A PayPal fizetés azonnal megtörténik, egy tranzakció fogadása pedig maximum 24 órát vesz igénybe. Ez alól azok a fogadási oldalak képeznek kivételt, amik várakozási időt írnak elő.

A bukmékertől függ, hogy mi a minimum és a maximum felvehető összeg, valamint a tranzakció díja is a fogadási oldalon múlik.

 

A 3 legjobb fogadóiroda PayPal fogadáshoz

A magyar fogadók számtalan bukméker közül választhatnak, így sok esetben nehéz lehet megtalálni az ideális irodát. Ezért összegyűjtöttük a top 3 PayPal-t elfogadó , Magyarországon elérhető fogadási oldalt.

Bet365

Európa egyik legnagyobb múltra visszatekintő fogadási oldala. A céget 2000-ben alapították, és napjaink egyik legkedveltebb fogadási irodája lett. Az online felület könnyen kezelhető és remekül átlátható, nem véletlenül lett sokak kedvence.

Rabona

Bár a 2019-es létrejöttével viszonylag fiatalnak mondható a cég, a minőségi szolgáltatásai révén mégis közkedvelt oldallá vált. A dizájn kellemesen modern, kék és piros színekben pompázik. A játékokat regisztráció nélkül is meg lehet tekinteni.

Bwin

Az oldal több, mint 20 millió aktív felhasználóval rendelkezik a világ 25 országából. Számítógépre és mobil eszközökre is optimalizálva van, így bármikor kényelmesen elérhető. A magyar fordítás pontos, hazánkban is ugyanolyan minőségű szolgáltatást kapunk, mint bárhol máshol Európában.

 

Hogyan kell befizetni PayPal-lal?

A PayPal-lal történő fizetés rendkívül egyszerű. Legelőször is, szükség lesz egy PayPal regisztrációra, valamint a fogadási oldalon is létre kell hozni egy felhasználói fiókot. Bizonyosodjunk meg arról , hogy a PayPal fiókunk össze van-e kötve a bankszámlánkkal, illetve van-e rajta pénz! Mindez csupán néhány percet vesz igénybe. Ezután a következő lépéseket követve tudunk fizetni:

  1. A választott bukméker pénztár oldalára való bejelentkezés
  2. PayPal fizetés kiválasztása
  3. A kívánt összeg megadása
  4. PayPal bejelentkezéssel megtörténik a fizetés

A feltöltött összeg azonnal láthatóvá válik az oldalon.

 

PayPal bónuszok

Az első befizetés után a legtöbb oldalon lehetőség van üdvözlő bónusz igénylésére. Fontos elolvasni a bónusz ismertetőjét, és tisztában lenni a részleteivel. Mindegyiknek megvannak a maga jellegzetességei, előnyei és hátrányai.

Általában meg van adva egy minimális befizetési összeg, vagy korlátozva van, hogy mennyit lehet nyerni a bónuszból. A bónuszok felhasználási feltételeit részletező oldalon a szigorú felhasználási feltételeket mindig világosan felvázolják.

Az üdvözlő bónusz mellett más juttatások is előfordulhatnak, ilyen például az ingyen fogadás vagy a cashback.

 

Népszerű sportágak, amelyekre PayPal-lal lehet fogadni

A legtöbb bukméker oldal a legszéleskörűbb kínálatot adja a különböző sportágakból. Lényegében mindenki meg tudja találni a számára legmegfelelőbb sportot. Lássuk ezek közül a 3 legnépszerűbbet.

Futball

Nem véletlen, hogy a labdarúgás szerepel a legelőkelőbb helyen ezen a listán. A sportág rendkívül népszerű, és hatalmas szurkolói bázissal rendelkezik. Ebből kifolyólag a fogadások terén is közkedvelt. Nem csak külföldi csapatokra fogadhatunk, hanem például a magyar NB I-es és NB II-es csapatokra is.

Tenisz

A tenisz egy régóta elismert sport, amit a világ legkülönbözőbb tájain játszanak. Rengeteg verseny közül választhatjuk ki, hogy melyiken szeretnénk fogadni. A tenisz előnye továbbá, hogy nem szokott döntetlen eredmény születni, vagyis csak két kimenetel közül kell választanunk. A statisztikák, a korábbi meccsek eredményei alapján jó esélyekkel lehet megtippelni, hogy ki lesz a győztes fél.

Kosárlabda

A listáról nem maradhat le a kosárlabda sem. Az NBA, vagyis amerikai profikosárlabda- bajnokság a legkedveltebb a kosárlabda fogadók körében. Ez persze nem jelenti azt, hogy más versenyekre nem lehet fogadni, kosárlabda terén is széles a kínálat.

 

A PayPal előnyei és hátrányai

Az előnyei közé tartozik, hogy a regisztráció ingyenes, és nagyon gyorsan megtörténnek a fizetések.

A fő negatívuma az, hogy egyelőre kevés bukméker oldal támogatja, így kérdéses lehet, hogy megéri-e PayPalt használni fogadásra.

 

Alternatív fizetési módok

A PayPal csak egy a sok fizetési mód közül, amit Magyarországon használhatunk sportfogadáshoz.

A Skrill például remek alternatívát jelent, az online pénztárca mellé kártyát is lehet igényelni, amit hitelkártyához hasonlóan lehet használni, nem csak online. Azonban, bár használható Magyarországon, a szolgáltatás magyar nyelven nem elérhető.

A Neteller használatához szintén angoltudásra van szükség, és hazánkban nem is olyan elterjedt.

Különböző kriptovalutákat is igénybe vehetünk, mint például az Ethereum, vagy a Bitcoin.

 

Gyakran Ismételt Kérdések

Biztonságos-e a PayPal használata fogadás során?

A PayPal egy abszolút biztonságos fizetési mód, modern titkosítási és csalásellenes rendszerekkel.

Mennyi időt igényelnek a PayPal tranzakciók?

A befizetés azonnal, míg a pénzfelvétel 24 órán belül megtörténik.

Hogyan fizethetek be vagy fogadhatok pénzt PayPal segítségével?

Szükség lesz egy PayPal regisztrációra, ami teljesen ingyenes. A bukméker oldalán a pénztárra navigálva elérhetővé válik a befizetés és a pénzfelvétel.

Használható Magyarországon a PayPal fogadásra?

Igen, használható, bár nem sok oldal támogatja. Ezért fontos először tájékozódni, hogy az adott fogadási iroda milyen fizetési módokat fogad el.

Mik a PayPal hátrányai?

Bár gyors és egyszerű a használata, nem minden oldal fogadja el a PayPal fizetést.

Author
Aladár Kollár
Több mint 5 éve dolgozom szerzőként a fogadásban. Már főiskolai tanulmányaim alatt rájöttem, hogy a hobbim a sporttanácsadás, előrejelzések, fogadócégek elemzése. Biztos vagyok benne, hogy tudásom segíteni fog a kezdőknek abban, hogy gyorsan eligazodjanak a fogadások világában!
Cikk értékelés
-/5
0 szavazat