100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás

Slotimo bónuszok

Bónuszok fogadása

A bónuszok rendkívül népszerűek a szerencsejáték világában, mert extra jutalmakkal növelik a játékélményt. A promóciók igénybevétele jutalmazza a játékosokat, növeli a tőkéjüket, és lehetőséget teremt a nagyobb nyereményekre. A Slotimo promocios kod tekintetében igen gazdag. A következőkben ezeket fogjuk bemutatni.

 

Bónusz típusok, amelyeket igényelhet a Slotimo-nál

Slotimo

A Slotimo bónusz kód 2023-as kínálata elég bőkezű. Összesen 13 ajánlatot kínál a játékosainak. A továbbiakban a sportfogadási slotimo bónusz ajánlatok közül legizgalmasabbakat részletesebben is megismerheti. Ha érdeklik ezek az ajánlatok, akkor maradjon velünk!

Üdvözlő csomag

A Slotimo üdvözlő bónusz egy remek ajánlat, amely az első befizetésre igényelhető. Ez a Slotimo bónuszok közül az első, amelyet kihasználhat. Rögtön regisztráció után, az első befizetésére igényelheti a KICKOFF100 Slotimo bónuszkód segítségével. A maximális bónusz összeg 40 000 Ft, a minimális befizetés pedig 4 000 Ft.

Újratöltési bónusz

Ez az ajánlat azoknak kedvez, akik a következő befizetésüket szeretnék megnövelni. Egyszerűen fizessen be legalább 4 000 Ft-ot és aktiválja a RESTART50 Slotimo bónusz kódot. Ez után teljesítse a háromszoros megforgatási követelményt. Ha ezekkel végzett, akkor megkapja a bonuszkod slotimo-val szerzett összeget.

Ingyenes fogadás token

Slotimo bonuszkod segítségével az első három befizetésére kaphat összesen 20 000 Ft értékű ingyenes fogadást. Ez az ajánlat nem a Slotimo regisztráció bónusz, hanem egy külön Slotimo befizetési bónusz ajánlat. Mindhárom befizetésre jár egy külön, egyedi Slotimo bonuszkod 2023-ban. A promóciók menüben lehet igényelni. A maximális nyeremény az ingyenes fogadás összegének ötszöröse.

Ingyenes fogadás veszteség esetén

Ha az előző fogadási vesztes volt, nem kell elkeserednie. Ha legalább 4 000 Ft értékben fogadott, akkor a 25FREE Slotimo bonusz kod segítségével visszakaphatja a vesztes tét 25%-át ingyenes fogadás formájában. A bónuszkód slotimo 2023-as kínálatában állandó ajánlat, bármikor felhasználható. Az ingyenes fogadást legalább 4 000 Ft értékű, legalább 1,8-as odds-al rendelkező eseményen lehet megjátszani.

Eseményeim

Ehhez az ajánlathoz nincs szükség bónuszkód slotimo-ra. Az Eseményeim segítségével létrehozhat saját fogadásokat olyan meccsekre, amelyek nem történnek meg valójában. Vagyis megmutathatja, hogy “mi történne, ha…” két olyan csapat játszana egymás ellen, amelyre Ön gondolt. Ez a slotimo bonusz más meccsek eseményeiből fogja összehasonlítani a csapatokat, mintha valóban játszottak volna egymás ellen.

Kaszinó üdvözlő csomag

A Slotimo regisztrációs bónusz a kaszinó részlegre is igényelhető. Ebben az esetben az első négy befizetésre szerezhet összesen akár 400 000 Ft értékű bónuszt. Ráadásul ehhez még Slotimo regisztrációs bónuszkód sem szükséges! Az első és a negyedik befizetésre 100% ajándékot kap, míg a másodikra és harmadikra 50%-ot. Ez persze a kaszinóban használható csak fel.

Bónuszok fogadása
Get the latest information about bookmaker / casino bonuses in your email
Szerezzen meg minden bónuszt e-mailben!